Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Alla stora modehus har satt sin egen prägel på den populära miniväskan och i höst är

Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Därför väljer vi miniväskan i höst

Accent miniväskor i rosa
Alla stora modehus har satt sin egen prägel på den populära miniväskan och i höst är just denna modell hetare än någonsin. Miniväskan är inte bara lite mer elegant än den klassiska rymliga vardagsväskan, den piggar även upp vilken outfit som helst.

Ny säsong och…ny väska? Det är hög tid att dumpa din större väska i garderoben den här säsongen och göra plats för en mer chic modell i miniformat istället. Ofta släpar vi runt på onödigt mycket saker (bara för att vi kan), men egentligen rymmer dessa små godbitar det viktigaste. Såsom mobiltelefon, kreditkort, nycklar och puder.
Accent blå miniväskor
Till höstens mer neutrala färgskala passar denna petrolblåa crossbody-väska perfekt. Väskan från Don Donna finns i två utföranden, den kostar 299 kronor och finns att köpa här.

minivaska accent
Den här modellen är en riktig klassiker som passar till allt i garderoben. Hur fin är den inte till exempelvis en mörk höstkappa? Väskan från Don Donna kostar 299 kronor och finns att köpa här.

minivaska accent
Här har vi en partyhöjare av rang! Det är nästan omöjligt att välja färg! Dessa miniväskor från Don Donna kostar 299 kronor styck och finns att köpa här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry