Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Denimfeber hela hösten

Våga kombinera jeansskjortan med kostymbyxorna

Jacka, skjorta, byxor. Denimtrenden håller i sig. Svart och grå denim ger en mer dressad look än ljusblått och indigo. Med andra ord är det lättare att hitta nya kombinationer. – Det är enkelt att matcha sina jeans till en svart kavaj, eller att bära jeansskorta till kosymbyxor. Det nya för i år är att även jeansjackan överlever sommarhalvåret. Bär den i stället för kavaj under en snygg rock. – Så bär jag den jättemycket själv, mer som ett inomhusplagg. En gråsvart jeansjacka blir jättesnygg under en grå rock. Annars matchas jeansplaggen bäst till collegetröjor och skinnjacka. Viktigast är att man håller sig till gråskalan. – Svarta jeans, grå t-shirt och skinnjacka – så ser jag själv ut nio dagar av tio, säger Daniel Lindström.

Passformen på jeansen är fortfarande smal. De kan gärna vara lite hängiga i midjan – men viktigast är att de är smala i foten. – Det ser snyggast ut till skorna. En ny grej man börjar se är stretchjeans. Killar tänker nog att det är tjejigt, men de ser ut som vanliga jeans. De sitter väldigt bra, så man ska absolut inte vara rädd för att testa.

Metro Stil i samarbete med Café.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!