Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Elin Kling för H&M

Ph. H&M

Elin Kling är H&Ms nästa gästdesigner. Detta är första gången H&M lanserar en kollektion i samarbete med en modebloggerska, vilket H&M är mycket stolta över.

– Det känns oerhört roligt att kunna erbjuda våra svenska kunder en exklusiv kollektion i samarbete med Elin Kling. Som en av Sveriges största modeprofiler passar Elin vår modeintresserade målgrupp väldigt väl, säger Sofia Jegerborn, marknadschef H&M Sverige.

– Att vara den första som gör denna typ av svenskt samarbete med H&M känns otroligt smickrande och kul. Det har varit väldigt inspirerande att få arbeta så tätt tillsammans med H&M:s designteam och jag är väldigt nöjd med resultatet. Kollektionen är minimalistisk och rå, men med tydliga bohemiska inslag, något som speglar min personliga stil väl, säger Elin Kling.

Kollektionen är modern, ljus och minimalistisk och består av nio plagg och två accessoarer med bohemiska influenser. Kollektionen kommer att finnas på Divided-avdelningen i tio butiker i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Kollektionen lanseras i Sverige den 3 februari.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!