Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

FÄRGSÄKRA JEANS

CUBUS JEANS ADVT
 
 
Med hjälp av ny teknik tänker norska Cubus ta en starkare position inom jeans. Först ut är ”färgsäkra” modellen Slimming Syndee.
 
 
Jeans som tappar form och framför allt, färg efter bara ett par tvättar, är något vi alla råkat ut för. Det har modekedjan Cubus tagit fasta på och lanserar därför en helt ny jeansteknologi som de kallar Stay Black. Man lovar att färgen håller upp till fyra gånger längre än andra jeans.
 
Dessutom har den nya modellen som heter Slimming Syndee en unik passform som formar och smickrar benen. Tyget i jeansen är en hybrid av ett maximalt stretch-material med högsta möjliga återhämtning vilket gör att textilen håller passformen trots användning och flertalet vändor i maskinen. Skippar du dessutom sköljmedlet när du tvättar, kommer dina jeans hålla ännu längre.
 
Cubus nya jeansmodell är en del av deras nya stora denimsatsning. Modekedjan siktar nu på att bli en riktig uppstickare på marknaden med hjälp av nya, färg- och slimmingfunktioner samt genomarbetad design, passform, tvättar och kvalitet.
 
Slimming Syndee kommer i tvättarna: Stay Black och Dark Indigo.
 
Denna artikel presenteras i samarbete med Cubus.
 
 
Text. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!