Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Vain STHLM

Här är de trådlösa hörlurarna som räddar dig under pendlingen (just nu med 50 % rabatt!)

Är du trött på att höra andras ljud och oljud under din dagliga resa till jobbet eller skolan, eller vill du bara höja kvalitén på ditt musik- och poddlyssnande i vardagen och under träningen? Då är Vain Sthlm:s trådlösa hörlurar Commute i den klassiska färgen Misty Grey det självklara alternativet för dig – och just nu får du dem för bara 748 kr (ord. 1 495 kr).

Har du fått nog av trasslande sladdar och ljud som lämnar mycket att önska? Det slipper du med Vain Sthlms trådlösa hörlurar Commute, som stänger ute vardagens brus och låter dig vara ifred med din musik. Ljudet karakteriseras av djup tung bas, krispig diskant och ett perfekt balanserat mellanregister – perfekt för din dagliga lyssning i kollektivtrafiken, på löprundan eller promenaden, med andra ord.

De mjuka öronkuddarna i Protein Leather säkerställer högsta möjliga komfort, och de stilrena färgerna passar utmärkt ihop med din övriga stil. Just nu får du dessutom hela 50 % rabatt på modellen Commute i färgen Misty Grey, de blir alltså dina för bara 748 kr (ord. 1 495 kr). Unna dig själv eller någon du tycker om en bättre ljudupplevelse – varför inte klicka hem alla hjärtans dag-presenten redan nu?

Hämta din rabattkod här på Studentkortets hemsida (rabatten gäller till och med 2 februari 2020 och gäller även dig som inte är student).

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!