Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Weecos

Här är pop-up butiken där du kan shoppa hållbart mode i Stockholm

Hållbart mode har ett växande intresse i modebranschen! Nu har marknadsplatsen Weecos.com öppnat en pop-up butik i Stockholm som du inte får missa. De har samlat kläder som alla har en hållbarhetsmärkning.

 

Foto: Weecos
Allt fler butiker lägger fokus på att tänka på miljön när det kommer till, bland annat, framställning av kläder och val av material. Men det är inte helt lätt att veta exakt vad man ska leta efter. Marknadsplatsen Weecos.com samlar hållbara produkter, så som kläder, smycken och heminredning, för att du lättare ska hitta produkter med en hållbarhetsmärkning. Nu har de även öppnat upp en pop-up store i Stockholm som du inte får missa!

Butiken finns att hitta på Sveavägen 22, i samma lokal som Happy Food Store. En unik chans att få känna på ett utvalt sortiment av kläder, accessoarer och smycken. I butiken hittar du etiska sportkläder från Népra, unika festklänningar från Miia Halmesmaa, färgglada leggings och collegetröjor från Tarttuva och bekväma vardagsfavoriter från Papu. Botanisera bland vackra inredningsföremål, som affischer och brickor med akvarellmålningar av Ester Visual eller nätta necessärer och väskor från Sagalaga Design. Spana också in Risakos söta små handväskor av återvunnen spets.

Gå dit och fynda hållbara produkter till dig själv eller som gåva – allt under ett och samma tak! Resten av Nordens största marknadsplats för etiskt mode och design hittar du online här på Weecos.com

Weecos Store finns på plats endast till slutet av juni!

Weecos at Happy Food Store’s
Sveavägen 22
11157 Stockholm
 
Mån-Fre 10:00-19:00
Lördag 10:00-18:00
Söndag 11:00-17:00

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!