Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Humortrio höjer julstämningen hos MQ


Ph. MQ

Humortrion Cecilia Forss, Petra Mede och Cecilia Frode presenterar MQs julkollektion i år; en glimmande kollektion som tar fasta på julens lekfulla attribut för att höja mysfaktorn och förbereda oss inför julens alla festligheter. Den gnistrande mixen av varumärken, mönster och material håller oss såväl varma som trendiga under decembers midvinternattstimma.

– Som skådespelerska är jag mån om mitt utseende och blev glad när jag såg MQs julkollektion. Här finns kläder för vardagens praktiska bestyr, men även läckra outfits för festliga kvällar, säger Cecilia Frode. 

– Med julkampanjen vill vi visa det bästa från årets nöjesscen i ett annorlunda sammanhang. Att tre starka och roliga kvinnor från en mansdominerad yrkesgren väljer MQ som scenplats känns mycket bra. Vårt urval av varumärken passar väl för festen, scenen eller en trevlig stund framför brasan, säger Johan Elfner, vd på MQ.

Kollektionen finns i butik från och med torsdag.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!