Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

INFÖR HELGEN MED JOHAN HURTIG

Vad ska du göra i helgen?
– Träna, dricka en kanske två iskalla öl, nätshoppa, sova, möjligen hänga lite i någon bar, rensa ut i min garderob, dricka kaffe, spela Fifa 13 och äta en bättre middag med min kompis Marcus, gå en promenad och kolla på Premier League-fotboll.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
– Spelar skivor på ett kul ställe, middag med vänner på bra ställe… nej det där var faktiskt ljug, allra helst stäckkollar jag på någon tv-serie i sängen.

Om du bestämmer dig för en utgång vad har du på dig?
– SVÅRT! Gillar ju att ha på mig olika saker. Gärna märken. ÄLSKAR MÄRKEN! Gärna japanska. Men samtidigt gillar jag att se rätt vanlig ut. Medvetet vanlig, fast kanske med ett lite divigt plagg. Sammanfattningsvis: Svartgrå jeans från Levi’s Vintage Clothing, skor från Visvim, gråmelerad t-shirt i 50-talsstuk från Warehouse och en kanske mörkblå kavaj från italienska Barena eller Our Legacy. Har blivit väldigt förtjust i ett armband från Balenciaga som jag köpte härom månaden också.

Vem går du ut med?
– Min flickvän, mina kompisar, mina kollegor eller varför inte en helt random person som jag råkar gå förbi? Inte alls lika troligt, men ändå.

Vilken drink/dryck beställer du?
– Champagne (Pol Roger), en välgjord Manhattan eller en svinkall hipsteröl.

Vart går du?
– Eh, ärligt talat på events mest. Lite pinsamt, men ändå. Annars gillar jag Under Bron, Riche, Kåken (alla av olika anledningar) och massa annat som jag glömmer nu.

Blir det till efterfest? Om ja – hur slutar den?
– Får kämpa för att vara ute till tre ens nuförtiden, så efterfest har det väl blivit typ en gång de senaste tre åren.

Säg att jag är ny i Stockholm, vilka tre saker tycker du att jag inte borde missa?
– Tre saker jag skulle vilja veta personligen om jag var ny idag: PA & Co är inte så svårt att få bord på som det låter ibland, man borde promenera runt som en galning i stan och upptäcka så mycket man kan, och Riche uttalas liksom långt fram i munnen, som ”rissj” och inte småländskt långt bak i munnen.

Och till sist, kan du beskriva en bättre helg? Gärna miljöer, hur du såg ut, hur andra såg ut, vilken dag det var, när på året, vad gjorde ni etc?
– En av de där sommarlördagarna när stan är nästan helt tom och man tar morgonkaffe i solen på Rörstrandsgatan, cyklar till en badplats någonstans på bortre Kungsholmen, piper vidare till en uteservering i city på eftermiddagen för en vinlunch som glider över i sen kväll och avslutas med (barfota)promenad eller långsamcykling hem under en grårosa himmel.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!