Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

KÄNDISTÄTT UNDER KATE MOSS BOKRELEASE

Det skålades i champagne och i den specialgjorda drycken ”Kate 79”, det var en kändistät gästlista och huvudgästen Kate Moss, som hela festen handlade om, anlände i en vacker guldskimrande klänning designad av Jacobs.

Florence Welch, Bob Geldof, Noel Gallagher, Boy George,Alison Mosshart, Riccardo Tisci, Kristen McMenamy, Donna Karan,  Annabelle Neilson, och Luella Bartley var bara några av alla känsla personligheter som anlände till releasefesten av boken ”Kate: The Kate Moss Book”. Boken är en hyllning till supermodellen som idag är 38 år och som har en hel del framgång genom åren på nacken.

Efter att ha spenderat hela eftermiddagen till att signera boken i Marc Jacobs bokaffär i Mayfair anlände Moss till festen på 50 St James street klädd i en vacker guldklänning designad av Jacobs. Vid sin sida och även kvällens eskort var självklart maken Jamie Hince som matchade Kate exemplariskt.
Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS

 

Kate Moss med vänner

Skådespelerskan Liberty Ross och supermodellen Cara Delevingne

Sångerskan Florence Welch och artisten Noel Gallagher

Artisten Boy George tillsamans med Kate Moss

Designern Stella McCartney

Kate Moss med maken Jamie Hince

Marc Jacobs (t.h)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!