Mode

Kim Kardashian om varför hon har slutat att le på kort: “Jag vill inte vara den tjejen längre”

I en intervju med amerikanska C magazine avslöjade Kim Kardashian varför hon sällan ler på bilder. Hon berättar att under hennes första graviditet så förändrades allt.

I samband med graviditeten drabbades Kim Kardashian av havandeskapsförgiftning vilket bidrog till att hon svullnade upp. Under tiden granskades hon av media som kritiserade hennes vikt och kallade henne tjock.
– De kritiserade mig utan att tänka på att jag drabbats av havandeskapsförgiftning. Det var hemskt, jag kunde inte hjälpa det. Alla sa att jag inte kunde sluta äta och att jag blev dumpad för att jag var för tjock. Jag tog verkligen illa vid mig, berättar Kim Kardashian för C magazine.

Efter graviditeten bestämde sig Kim för att inte längre le på kort.
– Jag tänkte; det här är samma personer som skrattade och mig och skrev hemska historier, de kallade mig tjock för någonting som jag inte kunde kontrollera. Jag vill inte le för dem, berättar Kim för C magazine.

Hon berättade att vikthånen förändrade henne.
– Jag kände inte längre för att vara tjejen som ler på varenda kort. Det här har förändrat vem jag är, det har förändrat min personlighet.

Av: Lisa Dahlgren
Foto: REX

April 2013

Nästa bild

Maj 2015

Nästa bild

Maj 2013

Nästa bild

Juni 2015

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!