Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Lär dig av ett proffs – By Malina delar med sig av sina bästa modehemligheter

Sommaren fylls snabbt av alla härliga festligheter – det är hög tid att börja planera dina looks! Här presenterar vi en exklusiv styling- och shoppingkväll hos By Malina i samarbete med Mastercard Priceless Cities, som ger dig tillgång till en rad spännande upplevelser i Stockholm.

bymalina_815Designern Malin Andrén grundade sitt succémärke By Malina år 2010

Priceless Citites Stockholm är del av ett globalt upplevelseprogram med ovärderliga möjligheter och erbjudanden för dig som är Mastercard-kund. Gå bakom kulisserna, ställ dig längst fram i kön, få privata upplevelser och biljetter till de mest eftertraktade evenemangen i Stockholm – allt du behöver är ett bankkort kopplat till Mastercard.

Den 31:a maj bjuder Priceless Stockholm in till en styling- och shoppingkväll i By Malinas Concept store på Tegnérgatan 13 i Stockholm. Där träffar du Malin Andrén, grundaren och designern bakom By Malina, som ger personliga råd kring hur du stylar de snyggaste looksen inför sommarens alla fester och bröllop.

Du kan även slå dig ner hos en frisör från Creative Headz för att få håret fixat i en av sommarens trendigaste frisyrer. På plats finns även hudvårdsmärket Sensai tillsammans med en av sina makeup-artister.

Under kvällen får du fina rabatter på årets sommarkollektion Desert Goddess från By Malina – och du lämnar eventet med en lyxig goodiebag. Allt detta får du för endast 100 kronor via Priceless Cities Stockholm, här kan du läsa mer om hur du som Mastercard-kund säkrar din plats till eventet.

Uppdatering: Eventet är slutsålt!

Ta del av andra härliga upplevelser på pricelesscities.com.

I samarbete med Mastercard Priceless Stockholm. 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!