Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MAGSTARKT

Den här säsongen vill vi visa magen! Vårens- och röda mattans hetaste trend är utskuren. Inspireras av stjärnorna som fattat galoppen. Gör som aktrisen Gwyneth Paltrow och liva upp den lilla svarta eller som stilikonen Nikki Reed och slå två trender i en smäll.

Plock. JOANNA FINGAL Text. PETRA TUNGÅRDEN Foto. GETTYIMAGES

Stilkonen Nikki Reed lyckas slå två trendflugor i en smäll när hon dök upp i sin guldskimrande utskurna klänning. För en fulländad stil adderar du ett par svindlande höga klackar, tar ett handfast grepp om clutchen och drar på guldarmbandet.

Klänning. Topshop, ca 950 kronor
Skor. Nelly, 499 kronor
Armband. Topshop, ca 99 kronor
Clutch. Acne, 3850 kronor

Alltid lika stilsäkra Gwyneth Paltrow är som vanligt en av de första att haka på trenden. Gör som Gwyneth och slå nytt liv i den lilla svarta, klänningen fungerar lika bra i sin enkelhet som med guldskimrande attribut.

Klänning. Nelly, 349 kronor
Pumps. Jimmy Choo, 4700 kronor
Armband. Mango, 99 kronor
Örhängen. Phillippe Audibert, 908 kronor
Clutch. Kotur, 3770 kronor

Numera tvåbarnsmamman Nicole Richie har inte tappat sin känsla för trender. Här i en mer vågad klänning, där de rockiga accessoarerna blir ett med klänningen. Gör som Nicole och addera ett par sotade ögon och en stram knut för rätt attityd.

Klänning. House of Dereon, 995 kronor
Väska. Mango, 199 kronor
Armband. Kenneth Jay Lane, 1440 kronor
Pumps. Alexander Wang, 5170 kronor
Ring. River Island, 60 kronor

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!