Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MISSONI CHEF FÖRSVUNNEN

Efter flera dagar är fortfarande inte chefen, Vittori Missoni, för modehuset Missoni hittad efter det mystiska försvinnandet i fredags.

Missonis chef Vittori Missoni och hans fru Maurizia Castiglioni saknas fortfarande efter att deras plan försvann från radar någon gång över Venezuela strax efter klockan 11 i fredags. Sammanlagt fanns det 8 personer i planet och sökandet pågår fortfarande men man har ännu inte lyckats hittat några tecken av planet på nästan tre dagar.

Den 58-åriga affärsmannen är den äldsta sonen till märkets grundare, Otavio och Rostia Missoni och har sedan 80-talet jobbat för företaget där han bland annat varit involverad i dess stora expansion utomlands. I går meddelade företaget att planet var försvunnet och att ett sökande efter det påbörjats omgående med stora resurser.

Vad som har hänt planet spekuleras fortfarande i och är ännu oklart men man gör sitt bästa för att lösa gåtan så fort som möjligt rapporterar hemsidan WWD.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!