Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MITT MODELIV

 

 

kim

 

 

Artisten Kim Cesarion är flerfaldigt belönad för sin stil. Här berättar han om drömplagg, outfits han aldrig vill se igen och var han hittar inspiration.

 

 

– Joanna Fingal
Foto. Anna Maria

 

 

Mitt favoritplagg är…
– Definitivt mina byxor från BLK Denim. De åker med i resväskan på varje resa och är ett typiskt ”funkar till allt”-plagg. Jag använder dem väldigt ofta. De är grymma.

 

 

I högstadiet såg jag ut som…
– Haha, då såg jag ut som en riktig hiphopare eller r’n’b-kille. Jag körde på den stilen rakt av och gick verkligen in för det. Fast ibland tog jag tag i mig själv och satte på mig några mer slimmade plagg – som den dressade kille jag egentligen är.

 

 

Men nu har jag hittat min stil och den är…
– Hittat och hittat, det gör man kanske aldrig. Just nu klär jag mig i alla fall på ett sätt som jag trivs väldigt bra med. Det är mycket möjligt att min stil kommer att förändras framöver, men för tillfället skulle jag väl kalla min stil för dressad med en blandning av streetwear och mer lediga plagg.

 

 


Det värsta jag har haft på mig är…

– Jag minns när jag gjorde ett parodiframträdande på en schlagergala vi hade i gymnasiet. Outfiten var en neongrön, oversized skjorta och högt uppdragna byxor med hängslen. Till det hade jag sandaler med tubsockor i och ett stort afrohår med mittbena. Ni kan ju tänka er! Den outfiten kommer jag aldrig att bära igen, det kan jag lova.

 

 

Min stilförebild är…
– Jag har inte någon specifik person som jag följer modemässigt, men jag kan uppskatta andra artister och deras stil. Jag tycker till exempel att Pharrel Williams har en skön stil. Andra sköna dudes som jag kan hämta stilinspiration från är Jay Z, André 3000, Timbuktu och Adam Baptiste. De kör den lite mer dressade looken som jag gillar.

 

 

Det värsta jag vet när folk sätter på sig är…
– Saker som man bara har satt på sig för att det anses vara coolt eller en trend. Bara för att plagget är trendigt innebär det inte att alla passar i det. Det är tråkigt att så få personer vågar gå sin egen väg, utan bara vill kopiera och vara en livs levande skyltdocka. Mitt stiltips är att blanda kläder, gå sin egen väg och köra sin egen stil. Det är hundra gånger mer coolt och trendigt.

 

 

När jag vill göra intryck sätter jag på mig…
– Då tar jag på mig något jag känner mig bekväm i. Det viktigaste är att man kan stå upp för kläderna man bär och anpassar sig till situationen man är i. Jag säger det än en gång – att vara sig själv ger det stiligaste och bästa resultatet.

 

 


Jag önskar att jag hade råd med…

– Än så länge har jag inte suktat efter något som är så extremt dyrt att jag inte kan köpa det. Men det lär väl komma i sinom tid, hehe.

 

 

Om jag bara fick välja ett plagg att ha på mig resten av livet skulle det vara…
– En snygg kostym som tvättar sig själv.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!