Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

MODELLENS BÄSTA HUDVÅRDSTIPS

IMG_20140815_075645
 

Som modell är ansiktet en av dina viktigaste tillgångar. Ellinor Bjurström, tvåa i årets Top Model, delar med sig av sina bästa tips för en perfekt hy.

– För mig är det väldigt viktigt att ha bra hy, speciellt i ansiktet, säger hon.

 

Vilka tycker du är de jobbigaste hudproblemen?
– Det jobbigaste hudproblemet för mig är såklart att jag är torr i min hud, och får utslag över hela kroppen. Om man bortser från min hudsjukdom, psoriasis, tycker jag att det är jobbigt när man vaknar upp en dag och upptäcker att man har fått flera finnar.

 

Har du någon hudvårdsrutin du går igenom dagligen?
– Jag smörjer alltid in hela kroppen med mjukgörande kräm och rengör mitt ansikte med Proactiv+. På så sätt undviker jag att vakna upp en morgon med finnar eller torrare hud än vad jag redan har.

 

Varför använder du Proactiv+?
– Jag använder Proactiv+ för att underlätta min vardag och stärka min självkänsla. När man jobbar som modell är det viktigt att ha bra hud då det underlättar på många sätt. När jag har bra hy känner jag mig fräsch och fin, vilket stärker min självkänsla.

 

Vilka fördelar har du märkt?
– Jag har märkt att min hud ser friskare ut, det är supersvårt att förklara exakt hur, men allt har typ en härlig aura. Jag har inga finnar eller pormaskar längre. Jag märker också att jag mår bättre för jag slipper få ångest när jag alltid behöver klämma finnar.

 

Vilka skulle du rekommendera Proactiv+ till?
– Ska jag vara helt ärlig så skulle jag rekommendera Proactiv+ till alla, man kan alltid ta hand om sin hy även fast man inte har så jättestora problem med den.

 

Är du rädd för att slita på huden när du använder produkter?
– Jag väljer noga ut de produkter som jag använder, just för att jag ska slippa oroa mig för det och använder aldrig för många olika på en och samma gång.

 

Vad är dina planer för 2015?
– Mina planer är att fortsätta med min blogg och göra den ännu mer personlig samt jobba med modellandet. Jag har många planer så vill ni veta mer så tycker jag att ni ska gå in på bloggen.

 

Har du något drömjobb du skulle vilja boka?
– Jag vill gärna göra en stor kampanj tillsammans med Cara Delevingne, hon är bäst!

 

Mina tre bästa hudvårdstips.
1. Använd alltid en återfuktande nattkräm.
2. Smörj in er med en dagkräm innan ni sminkar er och om ni inte sminkar er så ska ni ta på den innan ni går utanför huset.
3. Var noga med att tvätta ansiktet på kvällen för att se till att ni renar huden, man stöter på mycket skit och bakterier under dagen som sedan lägger sig i porerna.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!