Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Ny kampanj ger dig shoppingrabatt när du skänker dina gamla kläder till välgörenhet

Återwin-win

Det pågår just nu en stor folkrörelse i form av engagemang. Viljan att hjälpa de människor som är på flykt är överväldigande och något som verkligen borde uppmuntras. Nu blir det så, alla som hjälper till i den nya kampanjen Återwin-win ska få en belöning i form av rabatt på valfri shopping! Så, ut med det gamla och in med det nya, samtidigt som du fyller på karmakontot.

– Med drygt 65 miljoner besökare i våra handelsplatser under år 2014 tror vi att vi i allra största grad kan göra skillnad och bidra till det viktiga arbete Stadsmissionen utför. Förra året fick vi tillsammans ihop 46 ton kläder – ambitionen är att slå det i år, säger Marianne Perslow, kommunikationsstrateg på Atrium Ljungberg.

 
Problemet hittills har varit att många av de insamlingar och initiativ som startat har tvingats stänga igen på grund av för högt tryck. Det har helt enkelt inte funnits resurser att distribuera det som vi alla skänker. Detta får varningsklockorna att tjuta, det är klart vi ska hjälpa! I dag startar ett fantastiskt initiativ som Stadsmissionen i samarbete med Atrium Ljungberg tagit fram.
 
Alla som lämnar in hela och rena kläder vid någon av de nio insamlingsplatserna kommer att belönas med en rabattcheck på 20 procent. Rabattchecken kommer du kunna använda vid köp av valfri vara vid någon av de medverkande handelsplatsernas alla butiker. Från och med i dag, fredagen den 18:e, till och med söndagen den 27:e september kommer kampanjen att pågå. Så passa på att rensa ur din garderob och gör en god gärning i samma veva.
 
De handelsplatser som deltar i Återwin-win är: 

 
 
Av: Lovisa Carlberg

Läs också:
Ganni öppnar pop up-butiker i Stockholm och Göteborg
10 tips som hjälper dig hitta riktiga fynd när du shoppar på nätet
12 snygga festklänningar för hösten 2015

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!