Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Sista minuten! 7 snygga nyårsklänningar under 500 kronor

Sista minuten! 7 snygga nyårsklänningar under 500 kronor
7 Se Bildspelet

Nyår väntar runt hörnet och nu är det sista chansen att beställa hem en nyårsblåsa att äntra årets festligaste fest med. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en glitterklänning, en liten svart eller en mer avslappnad variant. I bildspelet hittar du garanterat något du gillar! Samtliga klänningar under 500-lappen med återbäring på varje köp i samarbete med Refunder

 

Det bästa av allt? Du får återbäring på hela ditt köp och därmed pengar tillbaka direkt på kontot när du gör köpet via cashbacksajten Refunder.se.

 

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

Refunder är en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att nätshoppa precis som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.


Kom igång med Refunder nu med en gång!

 

I samarbete med Refunder.se.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!