Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Skapa vårens trendigaste look tillsammans med modeexperten Josefin Dahlberg

En av vårens största trender är t-shirts med budskapstryck – just nu pimpar vi dem (och andra plagg) med snygga pins, nitar och patches. Gör det du också, med proffshjälp! Den 6:e maj kan du träffa Josefin Dahlberg i Gallerian i Stockholm och ta del av hennes bästa tips på hur du genom enkla förändringar gör dina klädesplagg unika. 

När våren och sommaren kommer är vi alltid lika sugna på att uppdatera garderoben! Krydda till helgens shoppingrunda i huvudstaden med ett besök i Gallerian på Hamngatan. Hitta din nya favoritjacka, vårens snyggaste jeans (som passar till allt) – eller ta med ett plagg hemifrån som behöver piggas upp. Lördagen den 6:e maj finns trendexperten Josefin Dahlberg på plats klockan 13-15 för att hjälpa dig att pimpa dina kläder med pärlor, nitar, pins och patches från olika butiker i Gallerian (eventet pågår mellan 12-15).

Pimpa din t-shirt och få vårens trendigaste look! 

Passa på att handla för minst 300 kronor i Gallerians butiker och restauranger så får du en t-shirt med ett av fem specialframtagna tryck. Vi på Metro Mode skulle inte ha något emot att glida in på jobbet eller AW:n med “GRL PWR” eller “Do epic shit”på bröstet. En krispig vit t-shirt är snygg som den är, men blir ännu snyggare med ett tryck och några coola patches. På Gallerians Facebook-sida (klicka här!) kan du läsa mer eventet och hyllningskampanjen till streetmodets främsta plagg: t-shirten.

I samarbete med Gallerian. 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!