Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Skydda ögonen med stil – 10 färgglada solglasögon i butik just nu

Skydda ögonen med stil – 10 färgglada solglasögon i butik just nu
10 Se Bildspelet

Uppdatera stilen på ett kick med hjälp av ett par nya, skyddande solglasögon. Sommarens största trend stavas färg och i år vill vi glida runt på gatan i allt från blå till rosa bågar. I samarbete med Safilo listar vi 10 stilsäkra modeller i butik just nu. 

När det kommer till våra ögon vill vi inte tumma på skyddet mot de skadliga UV-strålarna utan både kunna välja stil och skydd i ett. Internationella undersökningar visar att de flesta människor inte är medvetna om de skadliga effekterna UV-strålar faktiskt har, vilket Polaroid som är uppfinnare av de polariserade linserna vill uppmärksamma. Det, genom att erbjuda stilsäkra solglasögon med bästa möjliga skydd till ett bra pris. I bildspelet kan du välja mellan 10 färgstarka solglasögon att möta sommaren i.

Måns Zelmerlöw är Safilos ambassadör och visar att de flesta modeller även passar utmärkt på män. Mer inspiration från Måns hittar du här.

I samarbete med Safilo.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!