Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Tre festliga outfits som fixar vinterns alla fester

Tre festliga outfits som fixar vinterns alla fester
3 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/10/outfit2.jpg

Cubus – fixar höstens alla fester

Förvandla vardagslooken med hjälp  av att byta ut överdelen mot en festligare variant. Här hittar du en spetstopp, ett par stilsäkra jeans och höstens trendigaste väska, miniväskan. 

https://metromode.se/files/2016/10/Outfit1.jpg

Cubus – fixar höstens alla fester

Den lilla svarta är alltid ett säkert kort. Här med vida ärmar i spets. Matcha klänningen med en rock, hatt och större väska som verkligen rymmer allt du behöver för en kväll ute.

https://metromode.se/files/2016/10/outfit3.jpg

Cubus – fixar höstens alla fester

Enkelt är ibland allra snyggast. Den här outfiten passar lika bra till vardag som till fest och går enkelt att klä upp med ett par klackar. Här hittar du det skimrande linnet och även de stilrena jeansen. Piffa även kappan med kragpälsen och du är redo att ge dig iväg på fest!

Hösten är här och nu väntar diverse festligheter med allt ifrån Halloween, till glöggmingel och om inte allt så länge julbord och årets festligaste dag – nyårsafton! Här tipsar vi i samarbete med Cubus om tre färdiga outfits som visar att svart alltid är rätt och gör dig redo att äntra festen – på nolltid!

 

I bildspelet hittar du allt ifrån den perfekta svarta spetsklänningen till skimrande toppar och stilrena jeans. Du hittar även accessoarerna som sätter pricken över i:et och alltsammans till riktigt bra pris!

 

I samarbete med Cubus.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!