Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Tv-serierna du inte får missa hösten 2015

Scream Girls - Tv-serier 2015
 
 
Hösten närmar sig och tv-serier rullar igång en efter en. Så vad ska man kolla på i höst? Vi har letat fram några av mest lovande premiärerna.
 
 
Mr Robot
Tv-serien om datasnillet Elliot som på dagarna jobbar på ett datasäkerhetsföretag i New York och på nätterna hackar folks datorer. Den folkskygge och paranoide Elliot blir värvad till en hackergrupp som bland annat har som uppdrag att lamslå ett av världens största företag för att få folks skulder att gå upp i rök. Serien har redan blivit mycket uppskattad i USA och börjar sändas i Sverige den 18 september i SVT.
 

 
 
 
Aquarius
Den halvt påhittade, halvt sanningsbaserade kriminaldramaserien Aquarius utspelar sig i ett soligt Los Angeles i mitten av 1960-talet. Grundhistorien är två polisers jakt på mördaren Charles Manson, som senare blev ökänd. I huvudrollerna ser vi David Duchovny och Grey Damon.
Finns att se på C More nu.
 

 
 
 
Narcos
En kriminaldramaserie som bygger på den sanna historien om Medellínkartellen i Colombia, vilken på 1980-talet stod för en betydande del av världens narkotikahandel. I serien följer vi narkotikapolisen Steve Murphys jakt på knarkkungen Pablo Escobar, som är allt annat än enkel.
Narcos har premiär 28 augusti på Netflix.
 

 
 
 
Scream queens
Sugen på något roligt men samtidigt skrämmande? Då kanske skräckkomediserien Scream Queens är något att kolla in. Skaparna av Glee och American horror story har gjort denna serie som i huvudsak handlar om att ett antal mord sker på en skola och på något sätt verkar de höra ihop med en händelse som skett där 20 år tidigare. Vi ser Jamie Lee Curtis i en av rollerna och serien har premiär i TV6 någon gång under hösten.
 

 
 
 
The leftovers (säsong 2)
En mörk dramaserie som handlar om att 140 miljoner människor försvinner från jorden på ett oförklarligt sätt. I denna säsong får vi återigen träffa polischefen Kevin Garvey, som nu vill börja om sitt liv och flyttar till en stad som skonats från det hemska. Det dröjer dock inte länge innan de inser att de inte kommer undan där heller.
Premiär 5 oktober på HBO Nordic.
 

 
 
 
Boys
Ett svenskt Girls? Svårt att säga, men Boys är i alla fall en dramakomediserie som försöker skildra ungt liv i storstaden. Det blir en hel del olycklig kärlek, fester, kompiskonflikter och drömmar. I rollerna hittar vi bland andra Armand Mirpour, Adam Pålsson och Nanna Blondell.
Startar 12 oktober på SVT Play.
 

 
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: REX

 
 
Läs även:
Stjärnorna som stack ut mest på MTV-galan 2015
3 klipp från American Horror Story Hotel som garanterat ger dig ståpäls
4 modeprofilers höstmåsten i necessären

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!