Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

VINTERNS HJÄLTAR

Herrmode

 

Rockar och trenchcoats i all ära men här är 12 jackor som gör att du håller värmen i vinter – på riktigt. Martin Hansson guidar dig till vinterns hjältar.

 

 Preppy i duffel

– Liktväl som att duffeln är en stark symbol för det moderna preppymodet och är ytterplagget en stående favorit under under vintersäsongen. Duffeln känns igen med dess karaktäristiska kapuschong och kraftiga knappar. Bär duffel till ett par jeans, stickad tröja och boots för en modernare tolkning av ytterplagget.

 

Duffel

Brixtol 2495 kr, NN.07 3299 kr, Gloverall 3499 kr, River Island, 1095 kr

 

 

Dressad i dun

– Dunjackan är numera ett givet inslag om du vill se snygg ut i vinter utan att frysa. Ett perfekt lager-på-lager-plagg som fördelaktigt går att bära under rock eller ovanpå en kavaj. Dunjackan adderar enkelt en lagom sportig touch i ett annars övrigt dressat klädval.

 

dunjackor1

Ralph Lauren 2499 kr, Superdry 1249 kr, Boomerang 2600 kr, Canada Goose 4800 kr

 
 

Håll värmen i parkas

– En svensk vargavinter kräver en lång parkas för att stå emot kylan. Den knälånga parkasen har ofta en avtagbar huva med pälskant och gör sig snyggast i mörkare toner av grönt, grått och blått. Satsa på en snygg mössa, halsduk och handskar till för att lyfta hela looken.

 

Parkas1

Tommy Hilfiger 3500 kr, J.Lindeberg 3499 kr, Zara, 1199 kr, Woolrich 7499 kr

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!