Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

10 knäppa men roliga julklappar vi inte önskar någon

10 knäppa men roliga julklappar vi inte önskar någon
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/12/golf-toagolf-julklapp-julen-2015.jpg

Badrumsmatta med golfbana

Det är så många frågetecken kring den här prylen men ja, för den som gillar golf och inte vill slösa bort sin dyrbara tid kan detta vara den perfekta presenten. Toagolf-kitet kostar 169 kr och finns att köpa här! 

https://metromode.se/files/2015/12/bacon-tandkram-julen2015.jpg

Bacon-tandkräm

Tröttnat på den fräscha smaken av mint? Här har vi en märklig tandkräm med smak av bacon… Kostar 69 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/12/help_me_shower_curtain_2.jpg

Duschdraperi med skräckfilmsmotiv

För den som ogillar neutrala duschdraperier finns denna läskiga variant för skräckfilmsfantasten. 69 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/12/korv-med-brod-varmare.jpg

Korv-toast

För latmasken som inte orkar steka på korven finns denna hot dog toaster. Två minuter tar det för korven att bli varm men frågan är om det blir så gott? Hmm. Korv-rostaren kostar 499 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/12/boxningshandske-snarkning-julklapp-julen-2015.jpg

Boxningshandske mot snarkande personer

Trött på din snarkande sambo? Här är prylen som får stopp på eländet! En boxningshandske, den kostar 69 kr och finns att köpa här! 

https://metromode.se/files/2015/12/kyckling-handvaska-hona-julen-2015.jpg

Handväska

En gummiväska med motiv av en höna… vi förstår inte vem som skulle kunna tänka sig bära denna men den verkar ju gå hem hos någon. Pris 259 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/12/fiska-pa-toaletten-julen-2015.jpg

Badrumsmatta med en mini-fiskdamm

Vem har inte drömt om en egen fiskdamm på toaletten….eller? För den som vill ha en avkopplande stund finns detta fisk-kit bestående av metspö och plastfiskar. Pris 169 kr och finns att köpa här! 

https://metromode.se/files/2015/12/nastval-julklapp-handtval-julen-2015.jpg

Tvålbehållare för duschen

Detta måste vara jordens snuskigaste tvålbehållare? En vettig present till någon du verkligen inte tycker om. Den kostar 159 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/12/ring-med-kapsyloppnare-julen-2015.jpg

Ring och kapsylöppnare i ett

Slipp problematiken med att inte kunna öppna flaskan. Med den här ringen är du alltid redo då det är en ring och kapsylöppnare i ett. Den kostar 49 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/12/skrivbords-damsugare.jpg

Minidammsugare för skrivbordet

Har du en kollega eller kompis som har en tendens att drälla och smula vid skrivbordet på jobbet? I så fall kan denna mini-dammsugare vara en kul present. Kostar 199 kr och finns att köpa här!

Vi på Metro Mode har tipsat om fina julklappar som vi verkligen gillar och rekommenderar. Därför vill vi nu lista de knäppaste och värsta julklapparna som vi själva absolut inte vill ha under granen. Kanske passar de någon du ogillar eller som du vill skämta lite med? Hur som helst har vi scannat av utbudet och vi måste säga att det har varit svårt att få ner antalet hemska klappar till bara 10 stycken. Du hittar dem i bildspelet.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!