Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att ta tag i årets

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

11 Alla hjärtans dag-presenter som vi verkligen inte vill ha 2016

11 Alla hjärtans dag-presenter som vi verkligen inte vill ha 2016
11 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-diplom.jpg

Diplom

Har du någonsin tänkt att du verkligen vill visa uppskattning till din käraste? Då kan du behandla din parter som ett utställningsdjur och ge hen detta kärleksfulla diplomkort. Sugen? Då kan du köpa den här.

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-karlekskort.jpg

Kärlekskort

Hur mysigt vore det inte att få kort med kärleksfulla uppgifter på? En för varje vecka dessutom! Hur bra som helst! Världens mest klyschiga och tråkiga present man kan få. Vill du nu måste ge bort kärlekskort så gör dem själv istället! Så mycket roligare. Har du noll fantasi och vill verkligen inte anstränga dig så finns de här korten att köpa här.

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-karleksvantar.jpg

Kärleksvantar

Hur jobbigt är det inte när man är ute på promenad med sin kärlek på vintern och man inte kan hålla varandra i handen? Nu finns lösningen på detta problem! Kärleksvanten! Här kan du köpa denna fina vante. 

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-knivset-i-hjarta.jpg

Knivset

Det är oklart vad budskapet bakom denna present är… Det känns inte som den mest romantiska presenten man kan får. Här får du massa knivar nedstuckna i ett hjärta. Jahaja, tackar tackar. Här kan du köpa hjärtat till din fiende eller älskling… 

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-pratande-fjarrkontroll.jpg

Fjärkontroll

Det är helt klart den vidrigaste presenten på hela listan. Vi hoppas att alla slipper få denna ”pratande fjärrkontroll” på alla hjärtans dag. Det är alltså en fjärrkontroll som ”kan  styra din partner att göra som du vill”. Det finns färdig inspelade meningar som ”Get back to the kitchen”, ”Get me some whisky” och ”strip for me babe”. Vi mår illa och tänker inte ens berätta var man kan köpa den.

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-presenter-dubbelparaply-par-paraply-parparaply.jpg

Parparaply

Slipp bråka om vem som ska slippa gå i regnet genom detta dubbelparaply. Duobrella som det så fyndigt heter. Perfekt när du ska skämma bort din älskade lite extra. Här köper du presenten som kommer få din partner att hoppa av glädje.

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-penispasta-penis-pasta.jpg

Pasta

Mm… penispasta. Vad fint. Tack älskling. Nu kan vi äta en romantisk middag tillsammans. Köp pastan här och sno ihop en klassisk snoppasta med köttbullar.

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-rosglas-ros-glas.jpg

Rosglas

Detta snygga glas förvandlar ditt vin till en vacker ros. Det kommer kännas som att du dricker en ros. På pricken likt. Vem skulle inte bli glas av den här? Köp den för guds skull!

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-sjalvhjalpsbok-overleva-ett-forhallande.png

"Självhjälpsbok"

Att få boken ”Survive a relationship” säger kanske en hel del om er relation. Det finns en tvist på den här boken, den innehåller nämligen inga ord. Bara två små pluntor. När ni börjar bli osams ska ni dricka innehållet och ja… prata, skrika, gråta ut. Det låter väl superbra! Eller? Köp den här och se hur din partner reagerar. 

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-tinder-nightmares.jpg

Tinderbok

Att denna bok fanns under kategorin ”alla hjärtans dag” väcker så många frågor. Ska man titta i den och vara glad att man slipper vara på Tinder? Ska man läsa den tillsammans och njuta av man är så fantastiska? Eller är det ett hot? Det här väntar dig om du lämnar mig! Vi vet inte… Men här kan du köpa den. 

https://metromode.se/files/2016/02/hemska-alla-hjartans-dag-present-Ugnsvante-med-diamant.jpg

Ungsvante

Det spelar ju ingen roll om man får en riktig diamantring eller en ungsvante med en ”diamant”? Man blir ju lika glad gör båda. Här hittar du den. 

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att ta tag i årets svåraste presentinköp. En gåva till den som ditt hjärta klappar lite extra för. Att hitta den perfekta presenten är svårt, den ska inte vara för töntig och inte för klyschig utan alldeles perfekt. Vi på Metro Mode har gjort det, förhoppningsvis, lite enklare för dig i din presentjakt. Vi har samlat de absolut värsta Alla hjärtans dag-presenterna som vi hoppas vi slipper. Vissa är så hemska att det kanske kan innebära slutet för er relation.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry