Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

5 tips för att ge dig själv bästa möjliga start på hösten 2020

Sommaren börjar nå sitt slut och snart sveper hösten in oss i sitt mjuka, mysiga täcke. Det finns mycket positivt med hösten, som att den ofta innebär en nystart både fysiskt och för ditt sinne. Nedan har vi samlat fem saker du borde börja med direkt för att göra hösten 2020 till den allra bästa.

Foto: @jessicawang, @ootdmagazine/@aayling

Hösten är på många sätt förknippad med nya vanor och att komma in i rutiner man mår som allra bäst av. Men det kan kännas kämpigt att ta tag i det innan du kommer igång. Därför har vi på Metro Mode samlat en lista med fem saker att tänka på och att göra för att ge dig själv den bästa möjliga starten på hösten 2020.

1. Planera en veckomatsedel

Det kan låta både enkelt och jobbigt, men faktum är att om du planerar en matsedel för hela veckan så sparar du både pengar och tid som du kan lägga på annat.

Här hittar du en härlig och nyttig veckomatsedel.

2. Skapa en läslista

Se till att starta din dag med att bli inspirerad och lära dig saker genom att lyssna på böcker när du pendlar till jobbet och skolan. Sätt dig ner och hitta böcker som du verkligen velat läsa men inte haft tid för. Varför inte skapa en bokklubb med dina vänner?

Här hittar du våra favoritböcker just nu!

3. Få in lite meditation i din vardag

När höstens mörker lägger sig över städerna behöver vi en extra boost för att inspireras och få ny energi. Varför inte testa att lägga in fem minuters meditation i ditt schema varje dag?

Läs mer om hur du får in fem minuters meditation varje dag här!

4. Testa en ny träningsform

Ja, det kan låta tråkigt, men vi lovar att det kommer ge dig så mycket pepp och inspiration att testa en ny träningsform. Förutom endorfiner kommer du bli lugnare i sinnet.

Spana in Stockholms bästa utegym här! 

5. Gör en stor rensning av din garderob

Det kanske inte låter som att det kommer göra stor skillnad för ditt mående, men faktum är att det verkligen gör det. Genom att rensa ur din garderob lättar du också ditt sinne och skapar dessutom plats för en mer hållbar garderob.

Läs om hur du gör det här! 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!