Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

8 skräckfilmer på Netflix att beta av – för tidernas läskigaste filmkväll!

Är det någonting vi har skräckblandad förtjusning för så är det skräckfilmer – och ibland vill vi inget hellre än att skrämma slag på oss själva. Här listar vi åtta filmer på Netflix som gör att du garanterat kommer vilja krypa under täcket!

biofilmFoto: Verónica Trailer 2017 & Fleur Treurniet / Unsplash

1. Dream House – 2011

Will har tröttnat på hetsen i centrala New York och söker sig därför ut på landet. Han hittar snart sitt drömhus i en pittoresk stad i New England men saker och ting blir inte så harmoniskt som han tänkt sig. Huset har nämligen en blodig historia och det uppdagas att en rad brutala mord begåtts i hemmet. I filmen ser du stora skådisar som Daniel Craig och Naomi Watts.

2. Verónica – 2017

18-åriga Estefanía Gutiérrez Lázaro tar en kväll fram en Ouija-bräda tillsammans med sina två vänner. Efter att ha kallat fram andar börjar oförklarliga saker hända i huset. Filmen är baserad på en sann händelse och det blir ännu läskigare – händelsen har ännu inte kunnat förklarats.

3. 10 Cloverfield Lane – 2016

Michelle har precis lämnat sin fästman när hon plötsligt råkar ut för en bilolycka. Hon överlever olyckan men vaknar upp i en liten bunker där en man förklarar att världen gått under. I filmen ser du skådisar som John Goodman och Mary Elizabeth Winstead.

4. The Awakening – 2011

Florence Cathcart jobbar med att avslöja bluffar och får förfrågan att göra just det på en internatskola som sägs vara hemsökt. Ganska snart börjar Cathcart att ifrågasätta om det verkligen är en bluff då vissa saker helt enkelt inte går att förklara…

5. The Cabin in the Woods – 2012

En klassiker när det kommer till skräck är att ett gäng vänner lånar en avlägsen stuga i skogen för en helg. Ganska snart inser vi att de är bevakade och det dröjer inte länge förrän ungdomarna börjar bete sig riktigt märkligt. Stugans blodiga förflutna är ett faktum!

6. Hostel – 2005

När drömresan med vännerna inte riktigt blir som du tänkt dig… Tre kompisar checkar in på ett hostell i Slovakien som sägs krylla av vackra (och villiga) kvinnor. Till en början verkar ryktet stämma men ganska snabbt inser killarna att något inte står rätt till.

7. The Conjuring 2 – 2015

Efter första omgången Conjuring var vi många skräckfantaster som ville ha MER. I nummer två tar spökjägarna Ed och Lorraine Warren an sig fallet när en mamma med fyra barn besväras av onda andar.

 8. Dreamcatcher – 2003

Baserad på Stephen Kings bok handlar filmen om fyra gamla barndomsvänner som varje år träffas över en helg i en jaktstuga. Det här året drabbas de av en snöstorm samt hotfulla utomjordiska krafter. I filmen ser vi skådisar som Morgan Freeman, Thomas Jane och Jason Lee.

Källa: Netflix 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!