Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Panik inför Alla hjärtans dag? Lugn bara lugn. Vi har presenttipsen som gör vem som

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

8 Alla hjärtans dag-presenter till henne under 500 kronor

8 Alla hjärtans dag-presenter till henne under 500 kronor
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/alla-hjartans-dag-present-horlurar-happy-plugs-guld-249-kronor.jpg

Hörlurar

Ett par snygg hörlurar kan göra vem som helst glad och det är kanske inte någonting som man köper själv. Dessa fina kommer från Happy Plugs och kostar 249 kronor. Här hittar du dem. 

https://metromode.se/files/2016/02/alla-hjartans-dag-present-parfym-olja-bjork-berries-dark-rain-490-kronor.jpg

Parfymolja

Koncentrerad parfymolja som luktar helt underbart. Denna kommer från Björk & Berries och kostar 490 kronor. Här kan du köpa den. 

https://metromode.se/files/2016/02/alla-hjartans-dag-present-Paulo-Coelho-kalender-mod-2016-159-kronor.jpg

Kalender

En vacker kalender kan till och med få den rörigaste personen att bli organiserad. Paulo Coelhos kalendrar är helt underbara och årets tema är mod. Något som vi alla kan behöva lite extra av ibland. Den kostar 159 kronor och du kan köpa den här.

https://metromode.se/files/2016/02/alla-hjartans-dag-present-syster-p-halsband-personlig-bokstav-initialer-299-kronor.jpg

Halsband

Ett smycke går alltid hem, speciellt ett som är personligt. Köp ett halsband från Syster P med din bokstav på och ge till din älskling. Finns i både guld och silver och kostar 299 kronor. Här kan du köpa det. 

https://metromode.se/files/2016/02/Badbomb-lush-alla-hjartans-dag-present-59-kronor.jpg

Badbomb

Alla hjärtans dag känns som badbomberna och massageoljornas högtid. Skäm bort din älskade med ett varmt och skönt spabad. Köp badbomber, skum och oljor och skapa ett lyxigt hemmaspa. Ni kommer ha en underbar stund tillsammans och det kommer vara väldigt uppskattat. Den här kostar 59 kronor och kommer från Lush. Här kan du köpa den. 

https://metromode.se/files/2016/02/BH-spetsbh-spets-rod-alla-hjartans-dag-present-monki-150-kronor.jpg

BH

Att ge bort underkläder kan vara lite svårt. Är du säker på vilken storlek som är rätt och att presentmottagaren uppskattar din gåva är det bara att köra. Den är fina spetsdrömmen kommer från Monki och kostar 150 kronor. Här kan du köpa den. 

https://metromode.se/files/2016/02/l-alla-hjartans-dag-present-appstift-bobbi-brown-red-carpet-295-kronor.png

Läppstift

Den ultimata presenten till sminkälskaren är ett bra och snyggt läppstift. Detta kommer från Bobbi Brown och är i nyansen ”Red Carpet”, för vad passar bättre på Alla hjärtans dag än ett rött läppstift? Det kostar 265 kronor och finns att köpa här. 

https://metromode.se/files/2016/02/Orhange-guld-alla-hjartans-dag-present-ohter-stories-150-kronor.jpg

Örhängen

Som sagt, smycken är alltid rätt. Dessa örhängen är så fina så vi orkar inte. De kostar 150 kronor och kommer från & Other Stories. Här kan du köpa dem. 

Panik inför Alla hjärtans dag? Lugn bara lugn. Vi har presenttipsen som gör vem som helst glad.
Det är bara några dagar kvar till Alla hjärtans dag. Dagen då vi kan passa på att visa lite extra uppskattning till dem vi bryr oss lite extra mycket om. Har du svårt att komma på vad du ska köpa till din käraste, eller vet du någon som behöver lite inspiration? Vi på Metro Mode har hittat åtta saker som vi gärna vill ha den 14 februari. Det bästa är att ingen av sakerna kostar mer än 500 kronor. Känner du att du inte vill ge bort något materiellt, så kan du alltid slå till med en fantastisk middag. Bjud antingen ut din älskade på en fin restaurang eller laga en mysig middag tillsammans. I slutändan spelar det ingen roll vad du hittar på, ibland kan ett riktigt pusskalas vara den bästa gåvan.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry