Nöje

8 grymma instagramkonton – en rejäl dos med girl power!

Metro Mode har listat åtta grymma kvinnor som förgyller våra instagramflöden med en stor dos med girl power. Inspireras och ta del av våra favoritkonton, du med!

girl-power-hylla-kvinnor-instagram-metro-modeFoto: Instagram @asabea / @assholesonline

Att det florerar konton på Instagram som är till för att inspirera, det är sen gammalt. Men det finns några som inspirerar oss lite extra. Med en stor dos med girl power, viktiga budskap och positiv energi ger de oss kraft och energi – varje dag. Och det finns en sak som de har gemensamt: de är alla kvinnor. Dessa kvinnor vill vi hylla lite extra och låta dig bli inspirerad av!

Du hittar åtta grymma kvinnor nedan!

Sugen på att läsa mer? Massa annat härligt material hittar du i Metro Modes magasin. Du plockar ditt ex på centralstationerna i Malmö, Göteborg och Stockholm och även i flera H&M-butiker (vilka hittar du här)Här kan du också läsa magasinet digitalt.

Alexandra Kamperhaug - @kamperhaug

Alexandra Kamperhaug - @kamperhaug

Alexandra Kamperhaug är personlig tränare som på sin Instagram peppar sina följare till att tro och stå upp för sig själva. Hon är varken rädd för att säga vad hon tycker eller för att säga ifrån. Träningsglädje, balans och kvinno-styrka är även de saker som Alexandra inspirerar till och vi kan inte låta bli att känna peppen!

Foto: Instagram @kamperhaug

Nästa bild
Linnéa Claesson - @assholesonline

Linnéa Claesson - @assholesonline

Linnéa Claesson står för mod, klokhet och civilkurage. På sin Instagram delar hon med sig av sin kamp för mänskliga rättigheter och massor med kvinno-pepp. Hon är en grym förebild och inspirerar oss till max!

Foto: Instagram @assholesonline

Nästa bild
Lady Silver - @byladysilver

Lady Silver - @byladysilver

Lady Silver är 80-åringen som fullkomligt briljerar på Instagram. Hon inspirerar oss inte bara till god hälsa, hon får oss även att känna oss galet taggade på livet. Dessutom delar hon med sig av en stor dos träningsglädje och riktigt stilsäkra outfits. Inspirationsnivån är hög!

Foto: Instagram @byladysilver

Nästa bild
Margaux Dietz - @margauxdietz

Margaux Dietz - @margauxdietz

Om du både vill se det lyxiga influencer-livet och det verkliga livet bakom kulisserna, då bör du följa Margaux Dietz. På sin Instagram delar hon med sig av allt ifrån stök i vardagen till glammiga plåtningar. Vi älskar Margauxs generositet på sociala medier som får oss och många andra att våga vara sig själva – både inför oss själva och inför andra.

Foto: Instagram @margauxdietz

Nästa bild
Penny Parnevik - @pennyyparnevik

Penny Parnevik - @pennyyparnevik

På sin Instagram inspirerar Penny Parnevik till att våga vara sig själv och till att älska sin kropp och sig själv för precis den man är. Hon förmedlar en sund relation till mat och livsglädje på hög nivå. En riktig energi-boost helt enkelt!

Foto: Instagram @pennyparnevik

Nästa bild
Chrissy Teigen - @chrissyteigen

Chrissy Teigen - @chrissyteigen

Modellen Chrissy Teigen är allt annat än tråkig! Hennes Instagram är både humoristisk och allvarlig och hon delar med sig av allt som har med livet att göra. Hon har bland annat skrivit om hennes förlossningsdepression och om hennes och maken John Legends kamp för att bli gravida. Vi inspireras av Chrissy Teigens öppenhet och självdistans och kan helt enkelt inte få nog av henne!

Foto: Instagram @chrissyteigen

Nästa bild
Sanna Dahlström - @sannadahlstrom_

Sanna Dahlström - @sannadahlstrom_

Sanna Dahlström är influencern och poddaren som genom sin Instagram låter oss få följa med in i hennes familjeliv där allt ifrån resor till förskolelämningar tar plats. Hon berättar också om sin uppväxt som tampats av psykisk ohälsa inom familjen. Vi älskar att hon delar med sig av det som sker under ytan och en inte alltid så perfekt vardag som är högst relaterbar!

Foto: Instagram @sannadahlstrom_

Nästa bild
Asabea Britton - @asabea

Asabea Britton - @asabea

Här har vi en Instagram fylld med fokbildning! Asabea Britton är barnmorskan som genom sin Instagram delar med sig av sådant som kanske är livets allra viktigaste, nämligen allt som har med barnafödande att göra. Genom sin Instagram sprider hon viktig kunskap, hyllar kvinnokroppen och blir dessutom en betydelsefull spelare i vårt samhälle.

Foto: Instagram @asabea

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!