Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

9 profiler som sprider pepp och självkärlek på Instagram

Sociala medier är idag en självklar del av de flestas vardag. Just därför är det extra viktigt att tänka igenom vilka personer du följer. Här listar vi profiler på Instagram som peppar sig själva och sina följare till att älska sig själva. Se till att rensa och fylla upp ditt konto med peppande kvinnor!

Foto: Instagram @vanja_wikstrom / @ashleygraham

Har du mer noggrant funderat över vilka konton du följer på Instagram? Även om vi kanske inte tänker på det så är flödet en del av vår vardag och kan påverka oss på olika sett. Rensa bort de konton du blir stressad av, se till att endast följa konton som ger dig inspiration och pepp. Nedan listar vi 9 härliga kvinnor!

Ashley Graham @ashleygraham

Hon var den första ”kurviga modellen” som frontade tidskriften Sports Illustrated. Hon trycker mycket på att skönhet är bortom etnicitet, ålder och storlek. En riktig inspirationskälla som peppar till att vi är fina precis som vi är. Följ hennes liv som modell bakom kulisserna.

Vanja Wikström @vanja_wikstrom

Vanjas inlägg fylls av peppande och ärliga texter, färgsprakande bilder på växter, inredning och henne kläder i pastell-färger. Hon pratar om att mammalivet inte alltid är en dans på rosor. Vi får följa med bakom kulisserna där hon visar upp alla sidor av att jobba som influenser, en viktig vinkling vi gärna ser att fler hakar på.

Sandra Beijer @sandrabeijer

Sandra Beijer är författare, krönikör och bloggare och skriver texter om livet i ljus och mörker. Hennes Instagram speglar hennes person med vackra bilder och texter. Vi blir inspirerade och det lägger sig ett lugn över oss när vi scrollar genom hennes flöde.

Sara Songbird @sarasongbird

Sara Songbird är en peppande kroppsaktivist och feminist. På sin Instagram delar hon med sig av hur vi ska göra för att älska oss själva. Samt hur vi ska göra för att krossa de skeva kroppsidealen som vårt samhälle länge har präglats av. Spana in Saras viktiga budskap och mysiga vardag.

Isabel Boltenstern @boltenstern

Isabel berättar öppet om sin utbrändhet och om hur hon sakta tagit sig tillbaka. Idag lyfter hon problematiken kring stress och hur viktigt det är att prioritera sitt mående. Hon tränar crossfit och skriver om det på ett roligt och avslappnat sätt. Hur träning ger energi, men att det är lika viktigt med återhämtning i form av natur och hemma-mys.

Hanna Persson @hanapee

Norrlänningen Hanna Persson lyfter livet i stort och smått ur ett avdramatiserat och självpeppande perspektiv. Med en klockren humor beskriver hon livets vardagliga händelser och här kan vi inte hålla oss för skratt. Hon lyfter problematiken med PMS och får oss att inte känna oss ensamma när det känns som allra mörkast.

Maja Nilsson Linderlöf @majanilssonlinderlof

Maja Nilsson Linderlöf blev mamma för två månader sedan och pratar dagligen om hur viktigt det är att inte lyssna på kritik kring föräldrarollen. Hon pratar om hälsa och hur viktigt det är att vi lyfter varandra! Vi älskar Maja och hennes naturliga sätt att influera. Följ hennes liv i Manchester med nyfödda Ted Louie.

Johanna Ljungqvist @yayanaomi

Johanna Ljungvist är tvåbarnsmamma och bor i ett vackert hus i Skåne. Hon skriver om vikten i att älska sig själv. Hur det är att vara tvåbarnsmamma och samtidigt hinna med sig själv. Hon visar upp många DIY-projekt, bakning, matlagning och vardagen med familjen. Är du intresserad av det mysiga livet på landet är det här ett konto du inte får missa.

Mia Skäringer @miaskaringerlazar

Vi vill även lyfta Mia Skäringer som alltid skriver lika öppenhjärtat om livet i stort och smått. Hon är en sann inspiration till att inte ta skit och stå upp för självklarheten i jämställdhet. Hon bjuder på sig själv i och har bjudit oss på många skratt genom sina ofiltrerade och viktiga inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!