Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Äntligen får Morran och Tobias en egen film – här är den spårade trailern!

Det draaar! Vi har väl alla sett, skrattat, imiterat och förundrats över denna härligt deppiga humorduo? Nu får de äntligen sin egen långfilm – vad som helst verkar kunna hända.
 
Den hyllade humorserien med Johan Rheborg och Robert Gustafsson i huvudrollerna har nu gått i två säsonger på SVT Play, men nu får de två karaktärerna Morran och Tobias alltså sin egen långfilm. Filmen som heter “En skänk från ovan” har premiär 26 Oktober i höst, filmen verkar enligt trailern innehålla en hel del kaos och action.

Filmen kommer att handla om Morran och Tobias som med en luftballongsbrännare bränner ner huset där de bott i 34 år. De tilldelas ett nytt obende av kommunen och beger sig dit med en fullastad gammal husvagn. Morran ser detta som en möjlighet till att börjaom på nytt för henne och sonen. Tobias vill gärna renovera det nya hemmet med hjälp av högtryckstvätt och kulspruta…
 

 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!