Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bank Hotel öppnar lyxiga terrassbaren “Le Hibou”

Med en fantastisk utsikt över Djurgården och Nybroviken öppnar snart den exklusiva cocktailbaren Le Hibou, som ligger i boutiquehotellet Bank Hotels. Vem ser fram emot varma sommardagar på en av Stockholms lyxigaste terrasser?

le-hibouFoto: Danger Österlin

Snart öppnar en cocktailbar utöver det vanliga – “Le Hibou” tar plats på Bank Hotels översta våningsplan som bjuder på en fantastisk vy. Lokalen och terrassen har genomgått en omfattande renovering där inredningen är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Det låter inte helt fel – här ser vi verkligen fram emot att skåla in sommarens alla aw:s.

– Le Hibou är resultatet av en vision som vi länge har burit på men som vi avvaktat rätt tillfälle för att färdigställa och presentera. Bank Hotel är Stureplansgruppens vision av ett livsstilshotell där inspiration har hämtats från resor runtom världen, säger Stureplansgruppens VD och huvudägare, Vimal Kovac.

Den 17 maj öppnar Le Hibou – där du kan blicka ut över Stockholms takåsar!

Cocktailbaren

Cocktailbaren "Le Hibou"

Bank Hotel öppnar lyxiga terrassbaren “Le Hibou”

Foto: Danger Österlin

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!