Nöje

Bianca Ingrosso får egna talkshowen BIANCA i höst

Nu står det klart att Bianca Ingrosso får sin egen talkshow: “BIANCA”, som har premiär i höst. “Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse”, säger Ingrosso.

Foto: Fabian Wester/Discovery+

I slutet av 2021 meddelade Bianca Ingrosso att hon skulle hoppa av “Wahlgrens Värld” – och avslöjade samtidigt att hon hade ett nytt tv-projekt på gång. Ingrosso kallade det kommande programmet för “ett av livets roligaste projekt” men berättade inte mer än så.

“En dröm som går i uppfyllelse”

Nu står det klart att Ingrosso ska få sin egen talkshow, ett program där hon kommer möta både svenska och internationella gäster. Enligt ett pressmeddelande kommer “BIANCA” ha premiär på Kanal 5 och Discovery+ i höst.

Foto: Fabian Wester/Discovery+

I ett pressmeddelande berättar Ingrosso att projektet är en dröm som går i uppfyllelse:

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”

“Tar talkshow in i en ny tid”

Programmet produceras av Fredrik Skavlas produktionsbolag Monkberry. Den rutinerade programledaren berättar att han och Ingrosso har mer gemensamt än man kanske kan tro:

Foto: Jan-Petter Dahl

“Det har visat sig att jag och Bianca delar ett nördigt intresse för talkshow, en underhållningsform hon gillat ända sedan barnsben”, säger Skavlan och fortsätter:

“När hon nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, det är genren som får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan – egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid.

BIANCA har premiär på Kanal 5 och discovery+ i höst.

Källa: Warner Bros. Discovery

Foto: Foto: Fabian Wester/Discovery+

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!