Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Mode, hälsa, skönhet och inredning: Här är böckerna Metro Modes bloggare vill ha i påskägget

Finns det något bättre sätt att spendera lediga dagar än med en riktigt bra och inspirerande bok? Vi bad några av våra bloggare att tipsa om sina favoritböcker – och nu vet vi precis vad vi ska fylla påskäggen med!

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Att försvinna bort i böckernas värld är både avkoppling och energipåfyllning på samma gång, och vi kan aldrig få nog av bra läsning! Metro Modes bloggare delar dagligen med sig av tips och inspiration inom olika ämnen, men vad läser de själva för att samla ny inspiration? Du hittar deras bästa boktips inom mode, hälsa, träning, personlig utveckling, skönhet och inredning här nedanför. Böcker perfekta att fylla årets påskägg med! 

Born to run: Jakten på löpningens (Christopher McDougall) KÖP

Born to run: Jakten på löpningens (Christopher McDougall)

Joanna Swica bloggar på joannaswica.metromode.se:  “Det finns en bok som jag brukar plocka fram då och då, när jag behöver inspiration, pepp eller bara tänka om. Ibland är det bara något stycke jag läser, ibland ett kapitel. Men det är en väldigt bra bok om man som jag redan är en inbiten löpare men framför allt – vill börja med löpning. Den är liksom skriven med en viss känsla. Jag gillar den också för att den tar upp olika karaktärer, går tillbaka i historien om löpningen och ställer rätt och slätt frågan: varför springer jag?”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
Love Style Life (Garance Doré) KÖP

Love Style Life (Garance Doré)

Emma Danielsson bloggar på emma.metromode.se:

“Den här urfina boken har jag gärna liggandes framme på soffbordet, men den innehåller även inspirerande och öppenhjärtiga berättelser från Garance om vänskap, spirande kärlek och brustna hjärtan. Här kan man läsa om hur hon lyckades göra sina drömmar till verklighet och bli en av världens mest välkända bloggare, fotografer och illustratörer, om om vikten av att våga misslyckas för att kunna hitta både sig själv och sin stil.”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
Healthy at 100 (John Robbins) KÖP

Healthy at 100 (John Robbins)

Sassa Asli bloggar på sassa.metromode.se:

“En fantastiskt inspirerande bok för alla hälsojunkies! Om man vill veta mer om hur man kan leva ett långt, glädjefyllt och friskt liv – får man det välskrivet i den här boken. Man får bland annat läsa om människor från fyra olika delar av världen, där de sägs leva längst på jorden. Men också verktyg till hur man genom traditionella metoder samt nuvarande forskning kan förbättra både livkvaliteten, och kanske också påverka livslängden. Väldigt intressant!”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
Face to face (Scott Barnes) KÖP

Face to face (Scott Barnes)

Momo Sabah bloggar på bymomo.metromode.se:

“Face to face är kvinnans dag-för-dag-guide med steg för steg för hur man får ett naturligt glow till att bli Hollywood-glammigt.
Scott Barnes var trendsättaren inom contouring-trenden, tillsammans med Kim Kardashian, som fick världen att blenda samman det ljusa och mörka.”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
Meningen med hela hela skiten (Nina Åkestam) KÖP

Meningen med hela hela skiten (Nina Åkestam)

Tyra-Stina Wilhelmsson bloggar på tyrastinamim.metromode.se: “När livet slår knut på sig själv, tankarna skriker efter gympa eller bara när som helst, den här boken handlar verkligen om meningen med hela skiten, alltså livet. För hur många gånger har man inte ställt sig frågan om vad som är meningen med livet? Nina Åkerstam kommer kanske inte med ditt individuella svar men hon hjälper dig på traven med olika övningar, fantastiska resonemang och tankeresor som sträcker sig till andra sidan jordklotet. Min bästa hammare i verktygslådan, enkelt sagt.”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
The design hotels book 2018 KÖP

The design hotels book 2018

Emelie Ekman bloggar på 34kvadrat.metromode.se:

“Fullmatad med vackra designhotell. Perfekt coffee table-bok då den är rolig att bläddra i och man inte behöver läsa den från pärm till pärm utan mer som ett inspirerande magasin. Dessutom väldigt fin att ha liggandes framme.”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
In Paris (Jeanne Damas & Lauren Bastide) KÖP

In Paris (Jeanne Damas & Lauren Bastide)

Paulina Forsberg bloggar på paulina.metromode.se:

“Med Jeanne Damas bakom kameran och Lauren Bastide som skribent fångar den här boken alla detaljer och bilder jag någonsin föreställt mig av Paris. Boken porträtterar kvinnor i Paris och visar att det inte bara finns ett sätt att vara ‘parisienne’ på.”

Här hittar du boken!

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!