Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Dagens bästa nyhet! Ben & Jerry’s lanserar vegansk glass i Sverige

“Ni utmanade oss att bli mjölkfria – det blev vi!” Skriver Ben & Jerry´s på hemsidan där de visar upp tre smaker som snart kommer med allt det goda från Ben & Jerry´s, fast utan animaliska ingredienser – och hela Europa jublar! 

Chocolate fudge brownie, Chunky Monkey och Peanut butter & cookies kommer att lanseras med vegan-certifikat som intygar att produkterna är mjölk, ägg och honungsfria. De innehåller med andra ord inte några som helst animaliska produkter.

Vad har Ben & Jerry´s stoppat i produkterna om de inte använt sig av mjölk? Jo mandel. “Efter att ha experimenterat med alla möjliga sorters recept bestämde sig våra smaksgurus för att mandlar utgjorde den bästa “blanka målarduken” för de läckra brownies, nötter och choklad som vi köpte in.”

Glassen landar i butik i slutet av vecka 29 och kommer att säljas på 7-eleven och Pressbyrån. Vi kan inte vänta efter att få smaka!

Foto & källa: Ben & Jerry´s

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!