Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 romantiska filmer att se på Alla hjärtans dag

Vi älskar romantiska filmer som gärna får en att gråta en smula, därför ger vi dig den ultimata listan över de bästa romantiska filmerna. Släck lamporna, ta fram glassen och kryp upp i soffan – nu blir det filmtajm. 

Alfie

Sugen på att se en ung och snygg (nästan The holiday-snygg) Jude Law och bli avis på en lika snygg Sienna Miller? Då ska du se Alfie, en film om ungkarlen och kvinnokarlen Alfie som aldrig vågar låta någon kvinna komma honom nära. Den är värd att se endast för att bli inspirerad av Sienna Millers frisyr.

Titanic

Den ultimata kärleksfilmen som har allt förutom ett lyckligt slut. Vi har sett den så många gånger men vi hoppas alltid på att Jack och Rose får varandra. Tips, stäng av när de kör på isberget om du inte känner dig gråtig.

Forrest Gump

Forrest Gump belönades med sex Oscarsstatyetter och vi förstår verkligen varför. Filmen handlar om Forrest Gump en man som är med om det mesta. Han blir elitidrottsman, krigshjälte och framgångsrik affärsman, men det enda han bryr sig om är sin livskärlek Jenny.

Love Actually 

Den här filmen behöver kanske inte någon längre presentation. Även om den kanske mer känns som en julfilm så går den att se året runt. Är du sugen på att se en lycklig och romantisk film så ska du se denna.

One Day

Filmen är baserad på David Nicholls bästsäljande roman med samma namn. Handlar om en kärlekshistoria om Emma och Dexter som träffas första gången 15 juli 1988. I filmen följer vi dem och deras relation under samma datum i flera års tid.

Amelie från Montmartre

En underbar fransk film om servitrisen Amelie Poulain som en dag hittar ett gammalt plåtskrin. I skrinet finns det gamla saker som tillhört ett barn som en gång bott i hennes lägenhet. I filmen får vi följa hennes jakt på skrinets ägare. En mysig film som du måste se.

 

Atonement (Försoning)

Filmen utspelar sig under åren före och under andra världskriget och handlar om Robbie och Cecilia. Robbie arbetar på Cecilias familjs trädgård och de inleder snart en relation. Cecilias syster anklagar Robbie för ett brott han inte har begått och hamnar i fängelse och tar värvning i armén. Allt han vill är att återförenas med Cecilia. Tårar utlovas.

Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!