Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det är dags för spelkväll – här är nya Monopol med “Vänner-tema”!

Äntligen kan vi djupdyka in i karaktärernas liv i den populära tv-serien – nu finns nämligen ett Monopol med tema “Vänner”!

friends_tvshow_monopolyFoto: IBL

Tv-showen Vänner lever kvar trots att det sista avsnittet sändes för fjorton år sedan och nu finns ett Monopol med samma gamla koncept, men med ett helt nytt tema! Vi är vana att gå med spelpjäserna på Stockholms gator men nu är de istället döpta efter olika platser från den kända serien Vänner. Till spelets regler hör det numera till att ropa “PIVOT” när du rundar en hörna och spelpjäserna är som tidigare olika symboler och består av prylar från den omtalade tv-showen. Spela med Chandlers pullover, Monicas kockmössa, Ross dinosaurie, Joeys pizza eller Phoebes gitarr – gå all-in i din karaktär helt enkelt!

Spelet finns ännu bara att köpa i Storbritannien, bland annat på The Works, men vi hoppas verkligen att det nya Monopolet kommer till Sverige – tänk en lång spelkväll i en riktig Vänner-anda!

Nedan ser du Monopolspelet med de tillhörande pjäserna!

Läs också: 30 oväntade saker du inte visste om Vänner

Källa: Café

Monopoly Friends

Monopoly Friends

Nästa bild
Monopoly Friends

Monopoly Friends

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!