Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömmen! Nu kan du få lösgodis levererat hem till dig

Har du någon gång känt att du är sjukt sugen på godis men inte orkar ta dig upp ur soffan och gå ut? Då har vi världens drömnyhet till dig. Nu kan du beställa godis och få det levererat hem till dörren.

Foto:  Kinga Cichewicz Unsplash/Hemmakväll

Vi har länge kunnat beställa hem mat till dörren, både färdiglagad och matkassar, nu kan vi även beställa hem godis (DRÖM). Det är Onlinepizza som har inlett ett samarbete med godisbutiken Hemmakväll och redan nu kan du beställa utvalda produkter ur Hemmakvälls sortiment. Tyvärr finns tjänsten (än så länge) bara i Norrköping och Västerås men vi hoppas att det inom kort kommer att finnas i hela landet.

Nu slipper fredagsmyset bli förstört för att du glömt köpa hem godis och chips. För du kan ligga hemma i sängen och välja exakt vad du vill ha och få det sedan levererat hem till dörren. Du kan bland annat beställa färdigblandade burkar med lösgodis, Delicatobollar, Marabou och Nutella. Finns en risk att vi kommer att missbruka den här tjänsten…

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!