Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Festivalerna vi festar loss på i sommar – 5 grymma tips!

Låt oss aldrig behöva uppleva en sommar utan grym musik, streetstylemode och festglada människor. Festivalsäsongen är här och just nu laddar vi lite extra inför fem av våra svenska musikfester.

Foto: Instagram/@summeronfestival & TT

1. Summerburst
Göteborg (7-8 juni), Stockholm (30-31 augusti)
Den stora housefesten är tillbaka för nionde året och vi längtar efter att dansa i timmar till Alesso, Tiësto, Tigerlily och Calvin Harris, för att bara nämna några namn. Här finns möjlighet att köpa ett festivalpass som gäller på både Stockholms stadion och Ullevi, för dig som vill maxa musiksommaren.

2. Lollapalooza
Stockholm (28-30 juni)
Den internationella musikfestivalen kommer äntligen till Sverige! Under tre dagar intar över 70 artister Gärdet i Stockholm – och arrangörerna lovar en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot stjärnor som Lana Del Rey, Billie Eilish och The Hives.

3. Summer On
Båstad (5-6 juli)
Festivalen som har invaderat sommarstaden Båstad sedan 2015. I år kommer bland andra Molly Sandén, Rebecca & Fiona och Hov1 till soliga Skansenstranden, där vi förutom konserter festar loss på festivalens day party på Pepe’s Bodega Stage.

4. Vi som älskar 90-talet
Stockholm (6 juli), Göteborg (13 juli), Umeå (19 juli), Helsingborg (20 juli)
Finns det någon som inte älskar en riktigt härlig 90-talshit? I juli vältrar vi oss i alla de bästa dängorna från 90- och 00-talet. Bered dig på en hitkavalkad från artister som Aqua, Vengaboys, Antiloop, Cascada, Da Buzz, Melodie MC… Listan kan göras lång!

5. Way Out West
Göteborg (8-10 augusti)
Sommaren är inte komplett utan en augustihelg i Slottsskogen. Way Out Wests artistbokningar gör oss inte besvikna i år heller, för vad sägs om Cardi B, Zara Larsson och First aid kit? Att festivalen under flera års tid enbart serverat vegetarisk mat ser vi som ett stort plus.

Se också: Romantiska rockvibbar – dags att fixa sommarens snyggaste festivallook

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!