Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Handla årets finaste klappar i inspirerande miljö – på Bomullsfabriken

Just nu längtar vi efter en härlig och inspirerande heldag med väninnan utan måsten, tider som ska passas och flängande fram och tillbaka i butiker på stan… I år handlar vi alla klapparna på Bomullsfabriken. Inte för att vi måste – utan för att vi vill!

naas769

Starta dagen med en god frukost på kaféet och ladda upp med energi (och en extra stark kaffe) innan du påbörjar årets julshopping på Bomullsfabriken. Där har de samlat många varumärken under ett och samma tak och vi kan inte tänka oss ett bättre ställe att julhandla på.

 

Bomullsfabriken erbjuder allt du önskar när det kommer till stilsäker shopping med varumärken som bland annat Filippa K, Acne, By Malene Birger, House of Dagmar, J.Lindeberg och Maison Scotch.

 

I butiken finns mode för dam, herr och barn men även utvalda inredningsdetaljer. Fram till och med den 23 december får du 20 % rabatt på valfri vara, när du uppger “Metro Mode” i kassan.

naas

Bomullsfabriken är en del av Nääs Fabriker som som har en rik historia. Öppet vardagar mellan 10-18 och helger mellan 10-16.

 

I samband med besöket på Nääs Fabriker kan du även strosa runt i bruksorten Tollered, besöka kaféet, gå ner till sjön eller passa på att ta ett pass på utegymmet där det även finns en mysig naturlekplats bredvid.

 

I samarbete med Bomullsfabriken.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!