Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är de (otippade) sakerna som svenskarna stör sig på mest under julen!

Julen är ju hur härlig som helst och det finns väl ingenting som en skulle störa sig på. Eller? Enligt en undersökning gjord av HomeAway så är det faktiskt en hel del som svenskarna irriterar sig på. 

julen-2018-stor-sig-irriterande-julreklam-jultroja-julhandelFoto: Pexels

Trots att det verkar vara en hel del som vi stör oss på i juletid så visade undersökningen som semetershusföretaget HomeAway gjort att 60% ser framemot att det ska bli jul. Så lite mysigt verkar vi ändå tycka att det är. Men så var det då det där som vi stör oss på. Det som allra flest irriterar sig på är att “stå i långa köer i alla butiker”, hela 54% tyckte det var det värsta. På andraplats hamnade “julreklam på TV” som 29% tyckte var störigt. På listan hittar vi också “överdrivet julälskande personer” (känner oss träffade), “granbarr i mattan” “‘Fula’ jultröjor” och något förvånande “glögg”. Vi är lite extra nyfikna på hur man kan störa sig så mycket på glögg. 1000 svenskar deltog i undersökningen och här nedan hittar du topp 10-listan över de saker som vi stör oss mest på under jul. Vilken punkt håller du med om?

1. Behöva stå i långa köer i alla butiker
2. Julreklam på TV
3. Överdrivet julälskande personer
4. Julhandling
5. Resekaos
6. Granbarr i mattan
7. ”Fula” jultröjor
8. Julmusik
9. Glögg
10. Behöva slå in julklappar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!