Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabella Löwengrip om Odds nya boende: “Här kommer det skapas minnen som jag inte får ta del av”

Sedan Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gick ut med sin skilsmässa i mitten av maj har spekulationerna kring nya kärleksintressen varit många (vilket späddes på när Isabella åkte till Italien förra veckan). I sin blogg har Isabella varit tyst om kärleksryktena men istället öppnat upp om hur tungt det känns att inte längre få spendera all tid med sina barn.Foto & källa: Isabellalowengrip.se

Isabellas och Odds barn Gillis och Sally delar numera sin tid mellan föräldrarna ute på Lidingö, vilket under sommaren betyder en vecka åt gången på vardera ställe. Isabella skriver i sin blogg att hon slungas tillbaka till minnena av sin egen barndom och den där “jäkla väskan som man släpade på under alla år” när hon packar barnens första vecko-väskor.

Det starka inlägget ger en tydlig bild av de tunga känslor som Isabella brottas med just nu, med exempel på stunder som hon upplever extra svåra.

– Som att kliva in i deras nya hall. Som att komma hem till ett tomt hus. Jag vet inte om jag ska stänga alla dörrar till deras rum eller ha allt öppet och leksakerna framme. Jag kan inte bestämma vad jag mår bäst av.

Isabella nämner ofta att hennes barn inte kunde ha en bättre pappa än Odd, men hon har ändå (såklart) svårt att förlika sig med tanken på att barnen kommer att ha ett rum hemma hos honom också.

– Här kommer det att skapas minnen som jag inte kommer att få ta del av. Det smärtar oerhört, skriver Isabella.

Här kan du läsa hela inlägget på Isabellas blogg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!