Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Krydda er relation i december! 11 erotiska adventskalendrar för par

En sexig adventskalender med spännande och kittlande innehåll kan lyfta din och din partners sexliv rejält! Om ni vill unna er något riktigt kul i december så har vi listat 11 varianter som gör susen.

Oavsett innehåll är en adventskalender eller julkalender ett roligt sätt att överraska dig själv eller någon du tycker om. Och varför inte göra båda på en gång? Nedan hittar du 11 julkalendrar som på ett eller annat sätt lyfter både ert sexliv och er relation till nästa nivå.

Läs också:

Ätbara adventskalendrar för julen 2021 – 34 favoriter med godis, lakrits, kaffe, te, popcorn och choklad.

Skönhetskalender 2021! 29 adventskalendrar vi drömmer om att öppna inför jul.

Adventskalender - Naughty&Nice KÖP

Adventskalender - Naughty&Nice

Årets tema är Purple Starlight vilken syns genom hela den unika kollektionen av njutningsprodukter. Med denna adventskalender kan ni räkna ner dagarna till jul med en ny låda att öppna varje dag med spännande innehåll, det blir helt enkelt som julafton varje dag.

Pris: 1 449 kronor.

Finns även att köpa hos mshop – Pris: 1 285 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Womanizer KÖP

Adventskalender - Womanizer

Succén fortsätter! Förra året sålde denna otroligt populära adventskalender slut nästan direkt. Årets upplaga är med helt nya unika produkter, men inte utan Womanizer såklart!
Värdet på produkterna överskrider 4 000 SEK och däribland flera välkända varumärken.

Pris: 1 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Classic- Sinful KÖP

Adventskalender Classic- Sinful

I Sinfuls klassiska adventskalender hittar ni 24 bästsäljare från sortimentet – allt från vibrerande sexleksaker och accessoarer till förförande förspel och produkter för lättare bondagelekar.

Pris: 895 kronor.

(Nedsatt 10%)

(värde 3 000 kr).

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Delux - Sinful KÖP

Adventskalender Delux - Sinful

Vill ni skämma bort varandra riktigt rejält inför julen? Varför inte testa Sinfuls lyxigare variant, som innehåller 24 härliga produkter och leksaker för kvinnor, män och par.

Pris: 1 595 kronor.

(Nedsatt 5%)

(Värde 4 900 kr)

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Satisfyer KÖP

Adventskalender - Satisfyer

24 spännande leksaker, underkläder och apoteksprodukter och är det perfekta valet för kvinnor och män samt singlar och par som vill unna sig själva något extra och njuta av en sensuell adventstid.

Här hittar du allt från interaktiva appleksaker och vibratorer till analsexleksaker och soft bondage-tillbehör: Bakom varje lucka gömmer sig en frestande överraskning som du kan njuta av och utmana dig själv med.

Pris: 1 495 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender The Love Calendar for Couples- by Tingletouch KÖP

Adventskalender The Love Calendar for Couples- by Tingletouch

Liksom den förra kalendern innehåller varje lucka i den här tre aktiviteter för er som par: någonting enkelt och roligt, någonting väldigt romantiskt och någonting riktigt sexigt. Däremot har denna 31 luckor och kan användas när som helst under året – en perfekt julklapp till din partner, med andra ord!

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Daring December KÖP

Adventskalender - Daring December

Få december att hetta till ordentligt med denna adventskalender för par! Varje lucka ger er förslag på tre olika aktiviteter som är heta, sexiga och utmanande – perfekt inspiration att ta till när ni kryper ner under täcket!

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Romantisk adventskalender KÖP

Romantisk adventskalender

Maxa julmyset med en romantisk adventskalender för par! Varje lucka ger er förslag på tre olika aktiviteter – antingen roliga saker att göra ihop, romantiska gester eller het och sexig inspiration att ta till när ni kryper ner under täcket!

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Erotisk kalender The Original - Amorelie KÖP

Erotisk kalender The Original - Amorelie

Låt 24 luckor fulla av njutning göra december till årets hetaste månad! Amorelie Erotisk Adventskalender innehåller sensuella och sexiga produkter till ett värde av ca 4100 kr! Passar både kvinnor och män oavsett läggning.

Pris: 1 495 kronor.

KÖP

Nästa bild
Erotisk Adventskalender Luxury - Amorelie KÖP

Erotisk Adventskalender Luxury - Amorelie

Förvandla december till årets hetaste månad! Varje lucka bjuder på sensuella och sexiga presenter för både henne och honom, här finns sexiga leksaker, massageprodukter och fantasieggande tillbehör till ett värde av ca 6200 kr!

Pris: 2 495 kronor.

KÖP

Nästa bild
Erotisk adventskalender - Orion KÖP

Erotisk adventskalender - Orion

December blir årets hetaste månad med denna erotiska adventskalender som innehåller sensuella och sexiga produkter för både henne och honom. I de 24 luckorna gömmer sig massageprodukter, sexiga leksaker och fantasieggande tillbehör till ett värde av ca 3 200 kr!

Pris: 1 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!