Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Metro Mode tipsar – 10 prylar som kommer göra livet betydligt enklare

Metro Mode tipsar – 10 prylar som kommer göra livet betydligt enklare
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/09/8_bellroy_wtwa_slate-texture-bellroywebsite-14.jpg

Reseplånbok

Vi har alla stått där på flygplatsen och haft minihjärtattacker för att man trott att passet eller boardingkortet är borta – men sen visar det sig (oftast) att det ligger längst ner i väskan. I en reseplånbok finns specialdesignade fack för alla rese-essentials så att du slipper oroa dig och vet exakt vart du har saker och ting!

Här kan du hitta en variant

https://metromode.se/files/2016/09/2633760.jpg

Anteckningsblock

Man tror ofta att man ska memorera all information man får under dagen men sen visar det sig inte alls ha gått lika bra som man trodde. Det kanske låter old fashioned med ett anteckningsblock i väskan (när det finns Iphones) men glöm inte att ett anteckningsblock inte kan ta slut på batteri!

Här kan du hitta en variant

https://metromode.se/files/2016/09/Skärmavbild-2016-09-28-kl.-13.25.05.png

Kalender

De flesta har förmodligen sin kalender i telefonen med tillhörande påminnelsealarm och andra smarta funktioner. Men en klassisk väggkalender är toppen att ha hemma i köket eller sovrummet för att ha alla födelsedagar och större evenemang på väggen, på så sätt påminns du hela tiden om att du har något roligt att se fram emot!

Här hittar du en variant

https://metromode.se/files/2016/09/61cdsEZfBYL._SL1133_.jpg

Bluetooth Tracker

Med en liten Bluetooth Tracker som du fäster på mobilen, nycklarna eller något annat värdefullt föremål kan du alltid hålla koll på var saker befinner sig. Genom att ladda ner en tillhörande app kan du alltså på en karta se vart föremålet finns om du har tappat bort det!

Här kan du hitta en variant

https://metromode.se/files/2016/09/61hrBkDoyoL._SL1000_.jpg

Bag organiser

Världens bästa grej? Ett innehåll till väskan där du kan organisera alla viktiga saker så du vet exakt vart du har dem. Lite som en skolryggsäck man hade när man var liten fast det bara är själva insidan. Inget mer rotande i handväskan!

Här är en variant

https://metromode.se/files/2016/09/box.jpg

Under-sängen-lådor

Det finns så mycket onödigt space under sängen och så mycket onödiga prylar som ligger framme i huset/lägenheten. Köp ett par billiga lådor, kasta ner alla oviktiga saker och skjut in under sängen – voilà!

Här finns en variant

https://metromode.se/files/2016/09/50852442046431p__1.jpeg

Smyckeshållare

Finns det något mer irriterande än när smyckena trasslar in sig i varandra och vägrar lossna? Om du har en smyckeshållare så slipper du det problemet. Och du får dessutom en mycket bättre översikt av allt ditt fina krimskrams.

Här hittar du en variant

https://metromode.se/files/2016/09/portabel-batteriladdare-gp-batteries-powerbank-voyage-2600.jpg

Portabel mobilladdare

Oroa dig aldrig mer för att telefonen ska dö. Genom att alltid ha en portabel laddare i väskan (som är laddad) så finns det alltid några extra liv till din älskling. Men glöm inte att du måste ha sladden också!

Här hittar du en variant

https://metromode.se/files/2016/09/61erJuPnMwL._SL1270_.jpg

Kabelhållare

Från ett smart mobiltillbehör till ett annat. Det är både irriterande och ansträngande att behöva sträcka sig efter laddningsladden till dina olika prylar. Med en kabelhållarna kan du enkelt se till att den alltid finns nära till hands på bordet.

Här hittar du en variant

https://metromode.se/files/2016/09/Sparakvittot.png

Appen Spara Kvittot

Kvitton är tjatiga på så många sätt. Med appen Spara Kvittot (som finns i App Store) tar du enkelt en bild på ditt kvitto som sparas och kan användas som bevis (i de flesta affärer) om du behöver lämna tillbaka eller byta något. Vilket alltså betyder att du kan slänga alla jobbiga papperskvitton!

OBS, hör med butiken om de godkänner kvitto digitalt innan du slänger papperskvittot. 

Det finns en del saker i livet som blir mycket roligare och enklare om man har lite ordning och reda. Metro Mode listar 10 produkter som gör att du sparar tid, håller ordning och behåller lugnet – varsågod!
 
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!