Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Metro Modes julkalender: Lucka 19 ger dig klassiskt mode med en twist

I nittonde luckan i vår julkalender hittar du design och kvalitet för alla stilsäkra män. Just nu får du en extra julklapp när du köper en skjorta från Oscar of Sweden hos Holmens Herr

Holmens Herr - julkalender metro mode

Holmens Herr har funnits i över 50 år och är en av Sveriges mest välsorterade affärer för kvalitetskläder. På nätet och i de två butikerna i Göteborg hittar du ett brett urval av kläder, skor och accessoarer från svenska och internationella varumärken. Skulle favoritplagget inte passa perfekt så finns skräddare på plats i butikerna för att hjälpa dig med mindre ändringar medan du väntar – ofta kostnadsfritt.

 

Oscar of Sweden gör klassiska och moderiktiga skjortor för alla medvetna män. Just nu får du en exklusiv pralinpåse från Pralinboden när du köper en skjorta från Oscar of Sweden hos Holmens Herr. Erbjudandet gäller 19-23 december 2016 i butikerna på Kilsgatan 12-14 och Kungsportsavenyn 35 i Göteborg samt på holmensherr.se.

 

 

Här hittar du alla luckor i Metro Modes julkalender >>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!