Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Rituals

Metro Modes julkalender: Lucka 4 friskar upp med en doft av apelsin

I den fjärde luckan i vår julkalender i samarbete med Rituals kan du tävla om en uppfriskande hår- och kroppsmist som ger dig ett väldoftande hår och hud. Det du behöver göra är att svara på dagens fråga på vår Instagram!

body-mist-ritualsFoto: Rituals

Tävling
I dagens lucka kan du vinna The Rituals of Happy Buddha Bed & Body Mist – en uppfriskande, cederträ- och apelsindoftande mist för både hud och hår. Läs mer om de aktiva ingredienserna nedan:

Söt apelsin

Doften av söt apelsin är frisk och kryddig, stimulerar din energi och höjer ditt humör.

Cederträ

Den aromatiska, rena, eteriska oljan från cedern har en träaktig doft och ger skugga och skydd åt uråldriga japanska tempel och palats. De vintergröna träden är dessutom en symbol för styrka och odödlighet.

Nu kan 12 personer få chansen att vinna en varsin mist med ett värde av 180 kronor. För att vara med och tävla behöver du gå in på Metro Modes Instagram och svara på dagens fråga. Du kan tävla fram till klockan 23.59 den 4 december 2018. Du hittar en ny lyxig lucka hos oss varje dag ända fram till jul!

Du hittar tävlingsinlägget här.

Här hittar du alla luckorna i Metro Modes julkalender. 

 

I annonssamarbete med Rituals.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!