Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Metro Modes julkalender: Lucka 5 är fylld med skönhetsfavoriter

I femte luckan i vår julkalender kan du skämma bort en vän (eller dig själv) med massor av härliga skönhetsprodukter. Just nu får du 25 % rabatt på Glossybox presentkort som kan lösas in mot olika prenumerationer.

MM Julkalender

Glossybox är en månadsprenumeration på det senaste inom skönhet. Varje månad får du fem skönhetsprodukter i mindre format, snyggt förpackade i en lyxig box, direkt hem i brevlådan. Allt för bara 139 kronor per månad!

 

Kenza Zouiten är antiktet utåt för årets sista box och The Pink Diamond Box är en specialversion för att fira Glossybox 5-års jubileum i Sverige. Innehållet är som vanligt en överraskning men vi kan avslöja att du bland annat får ett semi-matt läppstift i lyxig guldhylsa från MDMflow! The Pink Diamond Box ingår i månadsprenumerationerna. Beställ boxen innan den 12 december för leverans före julafton.

 

25 % rabatt på Glossybox presentkort

Passa på att köpa den perfekta julklappen till beautyjunkien nu, ange koden METROMODEJUL och du får 25 % rabatt på presentkort* på glossybox.se/present.

 

* Erbjudandet i julkalendern gäller presentkort på prenumerationer på Glossybox 6 månader och 12 månader samt på The Man Box 12 månader, till och med den 24 december 2016.

 

Här hittar du alla luckor i Metro Modes julkalender >>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!