Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Våra 7 bästa presenttips till mors dag 2016 som du fixar själv!

Våra 7 bästa presenttips till mors dag 2016 som du fixar själv!
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/05/morsdag1.jpg

Mors dag 2016

Laga en god middag eller bjud på brunch

Antingen bokar ni in middagen eller brunchen på själva mors dag – eller så ger du mamma ett presentkort som hon kan lösa in när hon vill.

Anja Forsnors härliga frukosttips – perfekt till brunch! >>

 

https://metromode.se/files/2016/05/morsdag21.jpg

Mors dag 2016

Städa huset

Skicka iväg mamma på shoppingtur eller långpromenad – och gör en riktig storstädning av hennes hus eller lägenhet under tiden.

https://metromode.se/files/2016/05/morsdag6.jpg

Mors dag 2016

Plantera en fin växt

Införskaffa en blomma, bärbuske, eller annan växt som du vet att din mamma gillar. Plantera den i en fin kruka till balkongen eller direkt i trädgården.

Så odlar du inne i stan – 6 enkla och smarta tips >>

https://metromode.se/files/2016/05/morsdag3.jpg

Mors dag 2016

Hemmaspa

Köp några fina hudvårdsprodukter och förbered ett spa hemma i mammas badrum. Tappa upp ett bubbelbad och ställ fram en ansiktsmask. Släck ner, sätt på avslappnande musik och tänd några ljus. En välbehövlig stund som kommer att uppskattas!

10 bästa knepen för att skapa ditt eget hemmaspa >>

https://metromode.se/files/2016/05/morsdag5.jpg

Mors dag 2016

Baka kakor

Vare sig din mamma brukar fylla din frys med diverse bull- och brödpåsar så kommer hon garanterat att bli väldigt glad om du bakar något gott till henne på mors dag.

Raw cheesecake med hallon och lakrits >>

https://metromode.se/files/2016/05/morsdag4.jpg

Mors dag 2016

Fixa i trädgården

Om din mamma har trädgård så tycker hon antagligen om att påta bland växterna – men hon vill säkert gärna ha lite hjälp ändå. Speciellt med att rensa ogräs och att gräva i landen. Dra på dig handskarna och lägg x antal timmar på söndag till trädgårdsfix. Din mamma kommer att bli så glad!

https://metromode.se/files/2016/05/morsdagen.jpg

Mors dag 2016

Lär din mamma något nytt

Vad kan du som din mamma inte kan? Kanske är du en fena på träning medan din mamma känner sig lite bortkommen på gymmet. Ta med henne och håll i ett pass! Eller så behöver hon hjälp med något på datorn, med hemekonomin eller i köket som du kan bättre. Ge mamma en privatkurs på mors dag!

Att köpa en parfym, ett smycke eller någon present i all ära – men visst känns det lite extra roligt att skämma bort sin mamma på mors dag med något hemmagjort. Eller varför inte hjälpa henne med storstädningen eller att rensa i trädgården, garanterat uppskattat! Här är våra bästa tips på mors dagspresenter som du fixar själv.
 
Foto: REX och Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!