Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan det vara stopp för influencers att ta bilder ute på fälten

Finns det något vackrare och mer somrigt än ett blommande, gult rapsfält? Nej, vi tänkte väl det! Men om du är en av alla de som är sugna på att dra av en fotosession i det blommande havet kan det vara dags att tänka om. 

Foto: Instagram @alexandranilsson, Unsplash

Det är Bloggbevakning som länkar till en artikel i Lantbrukets Affärstidning (ATL) där de som driver halländska Duveheds Gård berättar att de har fått nog. Linda Ericsson från Duveheds gård berättar för tidningen att många numera tar sig in på gården såväl till fots som på motorcyklar och bilar.

– Vi har konfronterat en del och frågat hur de tänker. En del har inte förstått att de gör något fel. En del tror att det är allemansrätten som gäller, säger Linda Ericsson till ATL.

Lösningen för just Duveheds gård har varit stoppskyltar som satts upp runtom rapsfältet, där de informerar om att det är fritt fram att fota fälten men att det är strikt förbjudet att bege sig in på fältet och även att plocka eller skada några plantor.

Självklart kan du fortfarande ta vackra bilder på fält – bara du ser till att få okej av ägaren först. När det kommer till skyltarna återstår det att se om fler följer efter!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!