Nöje

Nu rasar ALLA på Topshops smala skyltdockor: “Ska vi tjejer inte ens få fucking ÄTA?”

Folk är riktigt upprörda över Topshops nya skyltdockor och vi förstår verkligen varför. För de är verkligen smala, alltså extremt smala.

Foto: FB Zoë Mason

Zoë Manson var en av dem som blev arga när de fick se de nya skyltdockorna. Hon la upp ett inlägg på Facebook där hon berättade att hennes dotter var ute och shoppade med sina vänner och när de fick se Topshops skyltfönster blev de rasande. Hon fotade det och skickade direkt till sin mamma för att få ut sina aggressioner.

I inlägget skriver hon vad hennes dotter hade sagt om skyltdockorna:

“Titta på det här mamma. Jag säger bara, TITTA på det. Jag och “M” kunde inte tro våra ögon när vi gick förbi det. Det är inte konstigt att att så många av mina vänner tycker att de är tjocka eller inte gillar deras kroppar. Ska tjejer inte få vara lyckliga oavsett vilken storlek de har? Ska vi inte ens få fucking ÄTA? Jag gillar mat. Jag gillar att äta god mat men TITTA PÅ DEM, jag är så ARG. Jag tänker aldrig handla där. Topshop behöver få höra det jag hör när tjejer pratar. Det är såna här ställen som får mina kompisar att tro att deras kroppar inte är vackra och att de inte borde äta maten de älskar och det får mig att vilja skrika.”

Vi kan bara hålla med, dessa skyltdockor är extremt smala och vi undrar vilken människa som ens ser ut sådär… Det är inte första gången som Topshop råkar i blåsvädret på grund av sina skyltdockor. 2014 var det många som tog kort på deras orimligt smala modeller och bilderna spreds över hela världen och plockades upp av flera mediehus, bland annat av The Guardian.

Foto: FB Zoë Mason

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!