Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

På spåret 2021 – här är årets alla deltagare

I årets omgång av hela Sveriges favoritprogram På Spåret blir det en blandning av gamla godingar och nya ansikten i dressinen och första klass. Nedan berättar vi vilka som spelar i årets omgång av det populära tv-programmet!

Foto: Instagram @cbergfeldt

Sammanlagt möter vi 18 tävlanden i nio olika lag under vinterns program och från de tre olika grupperna blir det slutligen en final där de lyckliga (och kunskapsrika) vinnarna koras.

Nya ansikten

Bland de nya ansikten vi får möta ser vi bland annat journalisten Carina Bergfeldt som tävlar ihop med den politiska kommentatorn Marcus Oscarsson från TV4. Jason Diakité kommer tillbaka, och spelar denna omgång tillsammans med kocken Marcus Samuelsson. Komikerduon Dilan och Moa återvänder till burarna och likaså Farah Abadi, Johan Glans, Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg, för att nämna ett urval!

Nya inslag i studion

Studion har piffats till lite extra inför denna säsong av programmet, det kunde vi bland annat se på Kristian Luuks sociala medier. Nedan kan du se lagens fullständiga uppställningar, och det enda som återstår för oss att grubbla över är: “Vart är vi på väg?”

Årets uppställningar

Grupp 1

Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson
Marcus Samuelsson och Jason “Timbuktu” Diakité
Dilan Apak och Moa Lundqvist

Grupp 2

Agnes Wold och Christer Lundberg
Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg
Hanna Hellquist och Ina Lundström

Grupp 3
Patrik Arve och Irena Pozar
Jonatan Unge och Cecilia Duringer
Farah Abadi och Johan Glans

Foto: Instagram @cbergfeldt

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!